Kiderült, hogy úton a 3. babánk, de a férjem nem akarja, mit csináljak?
Van 2 gyerkőcünk, 2 éves az egyik 6 hónapos a másik, és most kiderült, hogy újra babát várok. Én először nagyon megijedtem, de nagyon boldog vagyok! A férjem viszont nem akarja, azt mondja, így is szűkös a pénz, kutyavilág jön, egyre rosszabb itthon a helyzet+ erővel, energiával sem bírnánk 3 ilyen kicsi gyerekkel.
Segítségünk, nagyszülő vagy ilyesmi egyáltalán nincs.
Teljesen ki vagyok készülve, hajnali 3 óta fent vagyok és csak bőgök:'(((
Ilyen helyzetbe nyugodtan jöhet a harmadik baba, az anyagi és lakás helyzetet tekintve.Na de ilyen hozzáállással amilyennel ti vagytok."nem akarok gyereket, de lesz ami lesz alapon csináljuk védekezés nélkül", ez olyan tinis felfogás, vagy tán még némelyik felvilágosultabb tini is megfontoltabb.Egy gyerek életéről van szó könyörgöm, nem egy liter tejről.Hány évesek vagytok?
Segítség nélkül, három ilyen pici gyerekkel, nem lesz könnyű, de én sem vetetném el.Csak ki tudja mit reagál a későbbiekben a férjed erre a helyzetre, hogy csak te akartad ezt a babát.Nehogy "besokalljon", nem lenne jó három kicsivel egyedül maradni.Egy kis megfontoltság nem ártott volna.
Szerintem egyáltalán nem ezzel érvel...hanem leírta anyagi meg lakáshelyzetüket, ez csak plusz hogy adókedvezmény meg ingyen tankönyv de most őszintén azt senki se gondolja ugye hogy normális anyagi körülmények között amiben ők élnek majd az INGYEN TANKÖNYV elvétele fog dönteni egy gyerek megszületéséről?? Segítség igaz, de azért nem olyan húúú de hatalmas hogy ez döntsön...
Az adókedvezményről meg leírtuk, hogy ha NEM lenne akkor SE éheznének.
Mindegy részemről befejeztem, csak mindig ledöbbent mennyire sommásan ítélkeznek egyesek egy teljesen normális életkörülmény esetén IS.
Engem meg az ilyenek döbbentenek le, akik nem olvasnak, nem tudnak értelmezni.
"ugyanezt mondtam én is a férjmenek
- anyagilag kicsit több pénzünk lesz a 3 gyerek után. férjem válasza: mivan ha a következő kormány eltörli az adókedvezményeket, vagy munkanélküliek leszünk "
Ez bizony érvelésnek hangzik....
Én meg azon vagyok megdöbbenve mikor valaki kiragad a saját gondolatmenetének megfelelő egy mondatot, és az összes többit lazán a szőnyeg alá sepri... Mert ez egy mondat volt egy kis plusz...
Mindegy. Hagyjuk szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!