Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kiderült, hogy úton a 3....

Kiderült, hogy úton a 3. babánk, de a férjem nem akarja, mit csináljak?

Figyelt kérdés

Van 2 gyerkőcünk, 2 éves az egyik 6 hónapos a másik, és most kiderült, hogy újra babát várok. Én először nagyon megijedtem, de nagyon boldog vagyok! A férjem viszont nem akarja, azt mondja, így is szűkös a pénz, kutyavilág jön, egyre rosszabb itthon a helyzet+ erővel, energiával sem bírnánk 3 ilyen kicsi gyerekkel.

Segítségünk, nagyszülő vagy ilyesmi egyáltalán nincs.

Teljesen ki vagyok készülve, hajnali 3 óta fent vagyok és csak bőgök:'(((

2013. márc. 27. 07:37
1 2 3 4 5 6
 31/51 anonim ***** válasza:
23%

Ilyen helyzetbe nyugodtan jöhet a harmadik baba, az anyagi és lakás helyzetet tekintve.Na de ilyen hozzáállással amilyennel ti vagytok."nem akarok gyereket, de lesz ami lesz alapon csináljuk védekezés nélkül", ez olyan tinis felfogás, vagy tán még némelyik felvilágosultabb tini is megfontoltabb.Egy gyerek életéről van szó könyörgöm, nem egy liter tejről.Hány évesek vagytok?

Segítség nélkül, három ilyen pici gyerekkel, nem lesz könnyű, de én sem vetetném el.Csak ki tudja mit reagál a későbbiekben a férjed erre a helyzetre, hogy csak te akartad ezt a babát.Nehogy "besokalljon", nem lenne jó három kicsivel egyedül maradni.Egy kis megfontoltság nem ártott volna.

2013. márc. 27. 10:24
 32/51 anonim ***** válasza:
56%
Milyen bunkók vagytok. Ilyen alapon ne tervezzen senki semmit, mert lehet, hogy holnap a fejére esik egy tégla.
2013. márc. 27. 10:25
 33/51 anonim ***** válasza:
41%
Nem baj hogy leírta szerencsétlen kérdező hogy Ő AKART 3.BABÁT ? ÉS Rá is kérdezett a férjénél?? (szóval ennyit a felelőtlenségről) Aki nem hülye és tudja hogy készült az előző 2 gyerek is tehát SEJTHETTE hogy előbb utóbb ebből gyerek lesz.
2013. márc. 27. 10:36
 34/51 anonim ***** válasza:
36%
Hú hát sajnállak szegény kérdező, kifogtál jó sok bunkó válaszolót, akik az összes frusztrációjukat rád vetítik...előző oldal utolsó előtti válaszolója: azért ne csináljunk már úgy mintha 50 ezer ft lenne a bevételük vagy teli lennének hitellel...ezt a szövegedet hogy szocpolra meg ingyen tankönyvre szülés tartogasd azoknak a kérdezőknek ahol anyuka sose dolgozott de már az ikszediket várja, pasi se dolgozik vagy alig, nem áll mellette alig van pénz családi pótlékból és gyesből tervez élni stb. De ez nem az a helyzet és nem az a kérdés...de mindegy. Jól kiadhattad magadból a véleményed.
2013. márc. 27. 10:39
 35/51 anonim ***** válasza:
90%
Pedig a kérdező pont ezzel érvel!!! Az ingyen tankönyvvel meg a többivel. Mintha garancia lenne, hogy mindig lesznek ezek.
2013. márc. 27. 10:53
 36/51 anonim ***** válasza:
53%

Szerintem egyáltalán nem ezzel érvel...hanem leírta anyagi meg lakáshelyzetüket, ez csak plusz hogy adókedvezmény meg ingyen tankönyv de most őszintén azt senki se gondolja ugye hogy normális anyagi körülmények között amiben ők élnek majd az INGYEN TANKÖNYV elvétele fog dönteni egy gyerek megszületéséről?? Segítség igaz, de azért nem olyan húúú de hatalmas hogy ez döntsön...

Az adókedvezményről meg leírtuk, hogy ha NEM lenne akkor SE éheznének.

Mindegy részemről befejeztem, csak mindig ledöbbent mennyire sommásan ítélkeznek egyesek egy teljesen normális életkörülmény esetén IS.

2013. márc. 27. 10:56
 37/51 anonim ***** válasza:
66%

Engem meg az ilyenek döbbentenek le, akik nem olvasnak, nem tudnak értelmezni.

"ugyanezt mondtam én is a férjmenek

- anyagilag kicsit több pénzünk lesz a 3 gyerek után. férjem válasza: mivan ha a következő kormány eltörli az adókedvezményeket, vagy munkanélküliek leszünk "

Ez bizony érvelésnek hangzik....

2013. márc. 27. 11:04
 38/51 anonim ***** válasza:
38%
Tény és való,hogy nehéz,de akkor már ennyi erővel senki se szüljön,mert sz@r a világ -.- Nagyon rosszindulatúak vagytok!
2013. márc. 27. 11:35
 39/51 anonim ***** válasza:
36%

Én meg azon vagyok megdöbbenve mikor valaki kiragad a saját gondolatmenetének megfelelő egy mondatot, és az összes többit lazán a szőnyeg alá sepri... Mert ez egy mondat volt egy kis plusz...

Mindegy. Hagyjuk szerintem.

2013. márc. 27. 11:44
 40/51 anonim ***** válasza:
16%
Van 3 meglévő ember, ő meg bőg hajnaltól???? Örüljön, hogy vannak körülötte olyanok, akik szeretik. Másnak egy ilyen sincs az életében, neki meg 3 is. Őrizze meg a békét! Megszületik ez az 1 ember, de könnyen lehet, hogy 3 másik emberé tönkremegy. Itt bizony dönteni kell. 3 ember élete vagy egyé?
2013. márc. 27. 11:48
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!