Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mióta kiderült, hogy babánk...

Mióta kiderült, hogy babánk lesz, sárgás folyásom van. Hol gyengébb, hol erősebb. Többször voltam orvosnál, mindig megvizsgál, ph szintet is néz, rendben vagyok. De engem annyira zavar, mit tehetnék?

Figyelt kérdés
2012. márc. 29. 18:48
 1/4 A kérdező kommentje:
Egyébként 16 hetes vagyok, és semmilyen más tünetem sincs, tehát nem viszket, csíp, szagtalan.
2012. márc. 29. 18:54
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

hírtelen 16 évest olvastam, gondoltam jó fiatalka.. :)

szóvaL ha a doki is azt mondta rendben minden ne aggódj

marad a tisztasági betét, ha nagyon kellemetlen, esetleg használj ilyen allergénmentes intim lemosót hogy frissebbnek érezd magad !

minden jót

2012. márc. 29. 19:45
 3/4 A kérdező kommentje:

Köszi!! Már 2x annyi vagyok :-)

Csak ez a folyamatos aggódás! De jól esett a megnyugtatásod!

2012. márc. 29. 20:41
 4/4 anonim ***** válasza:

Jaj de ismerős...nekem volt, hogy naponta 5-ször kellett betétet cserélni, meg vagy 2-3-szor bugyit. Főleg nyáron...nagyon utáltam, állandóan koszosnak éreztem magam.

Én intim törlőkendőt használtam és annyiszor cseréltem tisztasági betétet amennyiszer úgy éreztem szükség van rá.

2012. márc. 29. 23:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!