Benneteket kismamákat nem zavar szexelés közben, hogy odabent lakik valaki, aki mindent érez?
De zavart, viszont nem érez mindent a magzat, ne aggódj.
Általában az anyukának nehezebb ezzel megbirkózni, mint e babának. Én nem tudtam elvonatkoztatni a babától, és nem tudtam rendesen emiatt koncentrálni a szexre. De a baba nem érez mindent ebből, max csak kellemesen hullámzik. Amíg neked jó, addig nem lesz baj.
Szia!
Engem nem zavar, mert nem érez mindent. Vízben lebeg, körbeveszi a méhem, stb. Egy csomó tompító tényező. Szerencsére!!! Amit érez az az, hogy anya jól érzi magát és a felszabaduló hormonok őt is "boldogabbá" teszik. Nekem mindig megnyugszik a pocakomban szex után. Ő is elcsendesedik, mintha elfáradt volna :))).
Az jobban zavar, hogy nem férünk már a párommal rendesen egymáshoz.
Szia!
Engem sem zavart! Az első terhességemnél a férjemet nagyon zavarta, hogy mit érezhet a kis pocaklakó! De aztán elolvastattam vele a neten hogy nem érez ilyenkor semmit, mint ahogy már ezt előttem is írták, és ő is megnyugodott!
Most pedig a másodiknál már nem volt ilyen probléma, csak sajna most meg eltiltottak! :(
Üdv. :27 hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!