Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Benneteket kismamákat nem...

Benneteket kismamákat nem zavar szexelés közben, hogy odabent lakik valaki, aki mindent érez?

Figyelt kérdés
2011. nov. 17. 13:01
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%

De zavart, viszont nem érez mindent a magzat, ne aggódj.

Általában az anyukának nehezebb ezzel megbirkózni, mint e babának. Én nem tudtam elvonatkoztatni a babától, és nem tudtam rendesen emiatt koncentrálni a szexre. De a baba nem érez mindent ebből, max csak kellemesen hullámzik. Amíg neked jó, addig nem lesz baj.

2011. nov. 17. 13:03
 2/11 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Engem nem zavar, mert nem érez mindent. Vízben lebeg, körbeveszi a méhem, stb. Egy csomó tompító tényező. Szerencsére!!! Amit érez az az, hogy anya jól érzi magát és a felszabaduló hormonok őt is "boldogabbá" teszik. Nekem mindig megnyugszik a pocakomban szex után. Ő is elcsendesedik, mintha elfáradt volna :))).

Az jobban zavar, hogy nem férünk már a párommal rendesen egymáshoz.

2011. nov. 17. 13:05
 3/11 A kérdező kommentje:
és tényleg,milyen pózban csináljátok? gondolom már a végén csak hátulról,nem?
2011. nov. 17. 13:08
 4/11 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Engem sem zavart! Az első terhességemnél a férjemet nagyon zavarta, hogy mit érezhet a kis pocaklakó! De aztán elolvastattam vele a neten hogy nem érez ilyenkor semmit, mint ahogy már ezt előttem is írták, és ő is megnyugodott!

Most pedig a másodiknál már nem volt ilyen probléma, csak sajna most meg eltiltottak! :(

Üdv. :27 hkm

2011. nov. 17. 13:20
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Hátulról oldalt fekve, vagy a férjem a hátán feküdt, én meg rajta csücsültem. Nekünk ezek voltak kényelmesek. :o)
2011. nov. 17. 13:23
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
Hátulróloldalt fekve, és a férjem van alul,és meg rajta ülök, de fordítva...Nálunk neki még nagyobb hasa van mint nekem... még...
2011. nov. 17. 13:33
 7/11 anonim ***** válasza:
72%
Nálunk apukát zavarta de nem az h mit érezhet a baby hanem maga az h ott van.
2011. nov. 17. 13:38
 8/11 anonim ***** válasza:
Engem is és a férjemet is zavarja. A multkor azt mondta, hogy olyan mintha hármasban csinálnánk. 22 hetes kismama.
2011. nov. 17. 14:22
 9/11 anonim ***** válasza:
Engem nagyon zavar, de nem az hogy mit érez a baba, hanem egyszerűen nem esik jól még az érintés sem. Ez a második terhességem, az előzőnél is ez volt, és férjem sajnos kénytelen emiatt böjtölni szex téren. Pedig nem így akarom esküszöm, ez valami belső korlát nálam.
2011. nov. 17. 15:41
 10/11 anonim ***** válasza:
Minket egyáltalán nem zavart a férjemmel, hiszen tudtuk, hogy a baba nem érez semmit, csak a mi boldogságunkat! Sőt, igazság szerint nálunk a terhesség alatt voltak a legszenvedélyesebb együttléteink. Bár néha szegénynek juthatott az adrenalinból, mert eléggé felpörgött tőle, és sokat rugdosósott, de éreztem, hogy nem azért, mert valami rossz volt neki.
2011. nov. 17. 16:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!