Titeket nem idegesít-zavar ha már vagy 28 hetesek vagytok és még mindig nem látszik a baba neme hol ezt mondja a doki hol azt?
Ha van róla dvd-d, akkor tedd fel a youtubera, vagy egyéb megosztóra, kb 10 perc regisztrációval együtt, és linkeld be egy új kérdésbe!
Esküszöm jobb fütyi-punci szakértőket sehol nem találsz!
Amúgy nekem azt mondta a szonográfusom, szintén pest, hogy mindegy hogy fekszik a baba ,ő 16 hetesen már 1000%megmondja!
hát ez borzasztó...amíg kisebb volt mindig azt mondta hogy ilyen kicsiként még nagyon hasonlít a 2 nem (12, 14 hetesen) aztán nem úgy feküdt, aztán belefordult a lepénybe, most legutóbb pedig már TÚL NAGY így kevés a hely már ahhoz hogy alá lehessen nézni...hát mondom ez nem igaz először túl kicsi aztán túl nagy...
de azért is kérdezem mert ezen az oldalon sokszor olvasom hogy hát még 24-26 stb . hetesen nem látták mi, meg 60-70%ra mondjuk kislányt mondtak aztán kiderült 36.hétre hogy kisfiú meg ilyenek, ezért kérdeztem hogy más is ilyen rosszul viseli mint én vagy csak nekem okoz ez gondot...
Amúgy a netem olyan "jó" hogy egy tíz perces dvd feltétele a youtubra fél napot vesz igénybe...
úgyhogy a 20-25 perces dvd nem tudom mennyi lenne,d e majd próbálkozom...
figyi, akkor fél nap, de utána 5 perc múlva megtudod az itteniektől :)
ingyé :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!