Nem zavar benneteket szex közben, hogy nem vagytok
kettesben a párotokkal?
Figyelt kérdés
Kicsit hülyén hangzik, és hülyén is érzem magam emiatt, hiszen tudom, hogy a baba semmit nem fog fel az egészből, mégis pl ha mocorog, akkor neki sem állunk, ha csináljuk, akkor is folyamatosan oda koncentrálok, nehogy baja legyen, meg ne üssem a pocakom, stb. És igy baromi nehéz a csucsig jutni. 24 hetes kismama
2012. jan. 20. 18:11
1/8 anonim válasza:
Hát ez tényleg hülyén hangzik...
És ha megszületik,akkor pláne ott lesz a kis valójában,akkor már soha nem fogtok szexelni? Jézusom,ne parázz ennyire rá,totál görcsössé tesz mindent, ezért nem csináljátok! Próbáljatok lazulni,ennek semmi értelme!
2012. jan. 20. 18:45
2/8 anonim válasza:
Engem is zavar ha mozog közben, akaratlanul is kizökkent és nem oda koncentrálok. Második gyerek, volt időm szokni, de akkor is zavar. Az totál más, mikor a kiságyban alszik és mi közben akciózunk, akkor nem érzem :)
2012. jan. 20. 19:14
3/8 anonim válasza:
Zavart kissé, de az 100x rosszabb, mikor álmában elkezd nyögdécselni, mocorog, cuppogtatja az öklét, ne adj' Isten fel is sír.
2012. jan. 20. 19:21
4/8 anonim válasza:
Hát engem is zavar. Pedig nekem a harmadik terhességem. Főleg akkor zökkent ki a legjobban, mikor akciózunk, és pont akkor rug egy akkorát, vagy feszíti magát. Teljesen kizökkenek, és ennyi. 25hkm
2012. jan. 20. 22:42
5/8 A kérdező kommentje:
Kedves első, köszönöm, próbálok lazulni, de nem megy. Nem azt mondtam, hogy ha megszületik, akkor sem fogunk szexelni, ha a kiságyban lesz, az más.. mind1.
Kedves 2. 3. 4. válaszoló, köszönöm a válaszokat, legalább azt már tudom, hogy nem vagyok egyedül.
2012. jan. 21. 09:21
6/8 anonim válasza:
Engem is nagyon zavar,mi már nem is szexelünk rendesen csak orál vagy simi-simi van,nekem így könnyebb mert legalább nem féltem a babát annyira.
35hkm
2012. jan. 21. 09:40
7/8 A kérdező kommentje:
Én is igy vagyok, inkább orál, aztán ennyi! Ha szex van, és közben moccan a baby, akkor végem, onnantól már nem tudok ugy oda koncentrálni! :( Pedig még messze van a vége.
2012. jan. 21. 10:43
8/8 anonim válasza:
Deeeee. A testem nem a testem már/még. Ha pl. a mellem kerül "előtérbe" mindig ilyen hülyeségek jutnak eszembe, hogy ezekből a fiam hamarosan enni fog, pedig most még fő erogén zónaként kellene funkcionálnia.
Kifejezetten rossz érzés, ha szex közben a párom megfogja a hasam, azt sem tudja, hol "kapaszkodjon" belém, hol és hogyan fogjon :)
Szóval kabaré, így én nemrég megkértem, hogy szeressük egymást "másként" erre a viszonylag kis időre, szerencsére egyetértett.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!