Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátom a volt barátnőivel kapcsolatot tart. Azt gondolom nem vagyok a nagyon féltékeny típus, de kicsit zavar, ahhoz meg túl büszke vagyok, hogy megmondjam neki, nem is szeretném. Van okom aggódni, ha kettesben találkozgatnak?
Ez érdekes dolog. Szerintem ha megmaradt a barátság, mert mondjuk rájöttek, hogy barátoknak sokkal jobbak, akkor igenis hagyhatod neki! Abban viszont semmi rossz nincs. Nekem is van olyan exem (én lány vagyok) akivel márcsak absz. barátok vagyunk, és soha nem néznénk úgy egymásra.. A lányokról meg annyit, hogy nem tudhatod. Egy csomó olyan csaj van, aki mindenkinek szeretne tetszeni! És nem feltétlenül hajt a párodra.
De sztem azt is megkérdezhetnéd a párodtól, hogy miért találkozgatnak, érdekel téged, hogy ilyenkor mégis miről lehet beszélni, mikor vminek már vége... szal úgy finoman rákérdezni, csak kiváncsiságból. Hisz lehet, hogy majd megnyugtat, hogy nagyon barátai, hiába vége, mert a barátság megmaradt.. és ettől hátha megnyugszol majd. Főleg, ha hűséges. Nem hinném, hogy azért találkozgat velük, hogy néha összefeküdjenek.. annak nem sok értelme lenne. Plusz akkor el se mondaná neked, hogy találkozgat velük!
Szóval no para, szerintem, csak finoman érdeklődj a dolog iránt. Vagy próbáld ki, mit szólna, ha te is néha találkoznál a fiú barátaiddal kettesben! Ha őt se zavarja, akkor tutira nincs okod,...
egyik spanom úgy szilveszterezett hogy 8an voltak: ő a mostani bnőjével plusz a 3 exbnője , mindegyik a jelenlegi pasijával!!
na ez az ember egy zseni ahogy közös barátságokat csinált a korábbi párkapcsolataiból!!
aki meg irányitani akarja hogy kivell talizhat a párja és kivel nem , annak kissebb rendűségi parája és birtoklási kényszere és féltkenység parája van!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!