Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kiderült, hogy úton a 3....

Kiderült, hogy úton a 3. babánk, de a férjem nem akarja, mit csináljak?

Figyelt kérdés

Van 2 gyerkőcünk, 2 éves az egyik 6 hónapos a másik, és most kiderült, hogy újra babát várok. Én először nagyon megijedtem, de nagyon boldog vagyok! A férjem viszont nem akarja, azt mondja, így is szűkös a pénz, kutyavilág jön, egyre rosszabb itthon a helyzet+ erővel, energiával sem bírnánk 3 ilyen kicsi gyerekkel.

Segítségünk, nagyszülő vagy ilyesmi egyáltalán nincs.

Teljesen ki vagyok készülve, hajnali 3 óta fent vagyok és csak bőgök:'(((

2013. márc. 27. 07:37
1 2 3 4 5 6
 21/51 A kérdező kommentje:

Ok, majd megoldjuk. Még csak ma hajnalban derült ki a dolog, nyilván mindkettőnknek sokkos állapotban van.

(én azért nem védekeztem egyébként mert én AKARTAM a 3. babát és ezt mondtam is neki! Minden egyes szeretkezés után mondta, hogy nem félsz, hogy terhes maradok? Azt mondta nem, majd lesz valahogy...)

Nem taktikáztam, nem ejtettem magam teherbe furfangos cselekkel, nem vertem át a férjemet. Ő gondolta meg magát, ő rakja rám most a terhet. Ennyi.

Elbúcsúzom Tőletek, vár rám a két kis gyerkőcöm, majd lesz valahogy. Sziasztok és köszi a válaszokat.

2013. márc. 27. 09:43
 22/51 anonim ***** válasza:
94%

De amúgy kérdező, már ne si haragudj...hogy lehet elfogadni egy ilyen tervet a férjedtől, h "lesz ami lesz"? Én tuti azt mondtam volna, h "na nem, mondjuk ki, akarunk-e még gyereket, vagy sem, mert elsősorban az én testemről, egészségemről van szó, és nem szeretnék ab-ra menni, ha mégis meggondolnád magad."

De ha te ezt így ráhagytad, akkor most nem értem, mit vagy felháborodva. Ha a férjet hidegen hagyja a védekezés, te miért nem gondoskodsz róla? mikor tanulják már meg a nők, h ők viszik a vásárra a bőrüket? Na most könyöröghetsz a férjednek négykézláb csúszva-mászva, h megtarthasd, ő meg talán nagy kegyesen belemegy. Te meg örök hálával tartozol majd neki. Pfúúú, nem szeretnék ilyen házasságban élni...

2013. márc. 27. 09:43
 23/51 anonim ***** válasza:
60%

De itt is az lesz, h majd jön a kérdező, kicsit később, h mindent megbeszéltek apával és most mindenki nagyon boldog és várják a babát a rózsaszín lebegés közepette.

Mindig ez van, majd nézzétek meg.

2013. márc. 27. 09:46
 24/51 anonim ***** válasza:
49%
Ne hallgass azokra, akik elvetetnék. Te nem vagy olyan, a férjednek pedig már nincs min gondolkodnia. Nem küldhet abortuszra, mert tönkremész bele. Örülj a 3.-nak, férjednek meg kérj egy listát a védőnőtől, hogy milyen anyagi támogatások fognak járni, már a baba 90. napjától, mikor még a hasadban van!!! Azért a teljes adómentesség nem rossz ám, meg az 50%-os kajadíj az oviban, illetve az ingyentankönyv. Nem kell parázni. Nekem 3 fiam van, (2 hós, 3 éves, 5 éves), és kb. úgy vagyunk anyagilag, mint ti, és gond nélkül megélünk! Nyugi.
2013. márc. 27. 09:47
 25/51 anonim ***** válasza:
25%
S még valami: mi az, hogy "abortuszra küld"? Felnőtt nő vagy, immár 3 gyermekkel. A férjedben meg nincs szeretet, ha van szíve ilyet tenni.
2013. márc. 27. 09:49
 26/51 anonim ***** válasza:
43%
"Majd lesz valahogy." Erre alapoztál? Hát, gratulálok. Észlény a gyerekeid anyja.
2013. márc. 27. 09:53
 27/51 anonim ***** válasza:
25%
26-os, pont arra van szüksége a kérdezőnek szerinted, hogy belerúgj? Gratulálok.
2013. márc. 27. 10:00
 28/51 anonim ***** válasza:
63%

19 es olvasod a bezzeganyát mi? (csillámpor stb.) bocsi az offért.

Szerintem ha a férfi nem védekezik és azt mondja majd lesz vhogy ha jön a harmadik az NEM AZT JELENTI HOGY NEM AKARJA!! Egy pasi ha nem akar gyereket, védekezik. Szerintem. Vagy a nőt veszi rá védekezésre. Szerintem még sokkos állapotban van a férjed.

2013. márc. 27. 10:02
 29/51 anonim ***** válasza:
57%
Az anyagi támogatásokra nem lehet hivatkozni, azok egyik napról a másikra megszűnhetnek. Ahogy egyszer van szocpol, máskor nincs. a gyed-nem is maximuma van, a tgyásnak is lesz várhatóan. Ha elveszik az ingyen tankönyvet, kedvezményes étkezést, stb, akkor mi lesz? Nem gondolod komolyan, h ez örökké járni fog. A gyesről pl. biztosan tudom, 8 éve nem emelkedett, de az árak nővekedtek. Oka van annak, hogy a férj nem meri a harmadikat bevállalni, csak őle van tojva, mert csak az a fontos, h az anya ne sérüljön, ne menjen ab-ra, meg babaszag legyen,anya meg 8 évig otthon, az apa meg dögöljön majd bele, ha 3 gyereknek meg akarja adni ami szükséges. Egyedül persze.
2013. márc. 27. 10:17
 30/51 anonim ***** válasza:
68%
Ha nem fogok a seggedet mereszteni otthon 3 évig, hanem mégy szépen dolgozni pár hónap után, akkor hajrá. Nem gondolod, hogy el fognak tartani?
2013. márc. 27. 10:23
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!