Kiderült, hogy úton a 3. babánk, de a férjem nem akarja, mit csináljak?
Van 2 gyerkőcünk, 2 éves az egyik 6 hónapos a másik, és most kiderült, hogy újra babát várok. Én először nagyon megijedtem, de nagyon boldog vagyok! A férjem viszont nem akarja, azt mondja, így is szűkös a pénz, kutyavilág jön, egyre rosszabb itthon a helyzet+ erővel, energiával sem bírnánk 3 ilyen kicsi gyerekkel.
Segítségünk, nagyszülő vagy ilyesmi egyáltalán nincs.
Teljesen ki vagyok készülve, hajnali 3 óta fent vagyok és csak bőgök:'(((
Ok, de akkor MIÉRT NEM VÉDEKEZETT?
Könnyű az én testi/lelki egészségemmel játszadozni, meg megölni egy ártatlan életet! Én ezt nem tudom neki megbocsátani!
A környezetemen rengetegen nevelnek 3 gyermeket, tervezetten és nem luxus között és köszönik szépen jól megvannak. Szerintem mindent meg lehet oldani....
Szerintem az anyagi hátteretek nem akadály, nálam ez nem lenne gond, főleg, ha nincs hiteletek se. 4 szobás lakásotok van, tehát a hely is megvan.
Arra gondolj, hogy lesz-e energiád a 3 gyerekre. Nekem is 6 hónapos volt az első, mikor a 2-al terhes lettem. Nagyon nehéz lesz. Bár egy 2 évesed is van, úgyhogy biztos tudod:) Ha úgy gondolod, hogy lesz elég energiád és türelmed, akkor ne vetesd el.
Két dolgot tehetsz:
1. Ha jól működő családotok van 2 gyerekkel, segítő, támogató férjjel, akkor elveteted a családi béke érdekében.
2 Megtartod és kockáztatod, h a férjed elhidegül tőled, mert úgy érzi ráerőltettél valamit, amit ő nem kart, minden veszekedésnél kibukik, h ő a 3.-at nem akarta. A gyerek ezt meghallja egyszer, feszültség, rossz kapcsolat az apjával. Az apa, mivel nem bízik meg benned, nem tud majd szeretni, utálni fog hazajárni, kimaradozik, inkább bent marad tovább a munkahelyen, stb. Egy nap megismer valakit, akinek talán nincs gyereke, lelép vele, neked meg majd fizet egy kis gyerektartást és oldd meg a 3 gyerekedet, ahogy akarod.
3. Megszülöd és minden hepi lesz, mert az apa imádni fogja a babát már az első uh-tól kezdve és ti lesztek a nagy boldog álomcsalád 3 gyerekkel, akik már a szülőszobában a 4.-et tervezik. Én meg elrepülök egy rózsaszín unikornison csillámport szórva magam után.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!