Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lombikosok! A BMC-be járunk,...

Lombikosok! A BMC-be járunk, és kiderült hogy csak lombikkal lehet babánk. Mennyi idő ez most, hogy zajlik, és mennyibe kerül?

Figyelt kérdés
2011. jan. 5. 20:10
 1/4 anonim ***** válasza:

Szia!

Szeptember közepén voltunk először konzultáción és jövőhét hétfőn kezdjük a lombikot. Konkrétan a stimulálást. Hogy hogy zajlik, mindenkinél más. Nálunk hosszú protokoll lesz, a ciklusom 21. napján kezdjük. Gondolom ez attól is függ, hogy mi a gond. Nálunk a férjemnél... Úgy 100-120 ezer forint lesz. Ez a gyógyszerek ára. A vizsgálatok ingyen vannak. A fagyibaba talán 35000 forint, de ezt nem tudom pontosan.

2011. jan. 6. 09:50
 2/4 A kérdező kommentje:

Szia!

Mi októberben kezdtük. Nálam van a baj, és ki kell venni a petevezetékeimet. Szkribához járunk, és elküldött a saját nődokimhoz hogy utaljon be valami kórházba ahol megcsinálják. Nem értem, hogy miért nem a János kórházba csinálják. Hiszen oda járunk. Azt mondta hogy nem ahhoz a körzethez tartozunk. De nem szabad kórház választás van? Most dobálnak ide-oda engem. Komolyan mondom, hogy ott tartok már hogy felkeresek valami magán orvost.

Bocsi, hogy így rád zúdítottam a gondjaimat de olyan mérges vagyok erre az egész rendszerre.

2011. jan. 6. 15:26
 3/4 anonim ***** válasza:
Sajnálom! Októberben? Hogyhogy olyan soká? Skribát nem ismerem. De az biztos, hogy a BMC olyan mint a futószalag. Mi is elmentünk a férjemmel egy másik orvoshoz, mert nem vizsgálták ki rendesen. Ha van még kérdésed szívesen válaszolok, ha tudok. Miért kell ilyen műtétre menned? Mondjuk azt nem tudom, mért nem csinálják meg helyben...
2011. jan. 6. 15:32
 4/4 anonim ***** válasza:

Szia!Mi is a BMC-be járunk.Nekem áprilisban derült ki,hioy el van záródva mind két petevezetékem.Már egy éve szerettünk volna babát,a nőgyógyászom adott gyógyszereket,attól se sikerült, majd lett egy kis cisztám,azt leszívta és azzal együtt megcsinálta a petevezeték átfújást és ott derült ki.Ő ajánlotta a BMC-t és egyből a Koncz dr-hoz "utalt".Szept.elején hívtam fel őkez,hogy időpontott kérjek,okt 20-ra kaptam.De monták,hogy addig megcsináltathatunk minden labort,HIV szűrést, vércsoport, rákszűrés,citologia, élettársi kapcsolat vagy házasság.Ez mind kell a lombikhoz.Kiderült,hogy alulműködik a pajzsmirigyem,azt kezelni kellett 5 hétig.Közben a páromnak megcsinálták a 2 spermavizsgálatot,nekem a cukorterhelést.Dec.elejére jó lett a pajzsm.eredményem és akkor mondták, hogy a legközelebbi mensi 2.napján menjünk.Megkaptam a recepteket.páromnak FEr 14 férfiviamin, 15eft, nekem magzatvitamin 4eft.azonkívül a többi inekció 100eft.Dec. 29-én menzünk.Kaptam meg az első inekciót.Jan.3-án megint,ekkor emelt az adagon.Tegnap voltunk,nem reagálok túl jól így szinte megduplázta az adagot, de mivel nem volt már így venni kellett,55eft.holnap megint megyünk.Remélem jobb hírt kapunk :-))

Hát ennyi a "rövid" történetem.Írj nyugodtan ha bármi kérdésed van. Lehet,hogy már találkoztunk is ott:-)

2011. jan. 6. 17:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!