Lombikosok! A BMC-be járunk, és kiderült hogy csak lombikkal lehet babánk. Mennyi idő ez most, hogy zajlik, és mennyibe kerül?
Szia!
Szeptember közepén voltunk először konzultáción és jövőhét hétfőn kezdjük a lombikot. Konkrétan a stimulálást. Hogy hogy zajlik, mindenkinél más. Nálunk hosszú protokoll lesz, a ciklusom 21. napján kezdjük. Gondolom ez attól is függ, hogy mi a gond. Nálunk a férjemnél... Úgy 100-120 ezer forint lesz. Ez a gyógyszerek ára. A vizsgálatok ingyen vannak. A fagyibaba talán 35000 forint, de ezt nem tudom pontosan.
Szia!
Mi októberben kezdtük. Nálam van a baj, és ki kell venni a petevezetékeimet. Szkribához járunk, és elküldött a saját nődokimhoz hogy utaljon be valami kórházba ahol megcsinálják. Nem értem, hogy miért nem a János kórházba csinálják. Hiszen oda járunk. Azt mondta hogy nem ahhoz a körzethez tartozunk. De nem szabad kórház választás van? Most dobálnak ide-oda engem. Komolyan mondom, hogy ott tartok már hogy felkeresek valami magán orvost.
Bocsi, hogy így rád zúdítottam a gondjaimat de olyan mérges vagyok erre az egész rendszerre.
Szia!Mi is a BMC-be járunk.Nekem áprilisban derült ki,hioy el van záródva mind két petevezetékem.Már egy éve szerettünk volna babát,a nőgyógyászom adott gyógyszereket,attól se sikerült, majd lett egy kis cisztám,azt leszívta és azzal együtt megcsinálta a petevezeték átfújást és ott derült ki.Ő ajánlotta a BMC-t és egyből a Koncz dr-hoz "utalt".Szept.elején hívtam fel őkez,hogy időpontott kérjek,okt 20-ra kaptam.De monták,hogy addig megcsináltathatunk minden labort,HIV szűrést, vércsoport, rákszűrés,citologia, élettársi kapcsolat vagy házasság.Ez mind kell a lombikhoz.Kiderült,hogy alulműködik a pajzsmirigyem,azt kezelni kellett 5 hétig.Közben a páromnak megcsinálták a 2 spermavizsgálatot,nekem a cukorterhelést.Dec.elejére jó lett a pajzsm.eredményem és akkor mondták, hogy a legközelebbi mensi 2.napján menjünk.Megkaptam a recepteket.páromnak FEr 14 férfiviamin, 15eft, nekem magzatvitamin 4eft.azonkívül a többi inekció 100eft.Dec. 29-én menzünk.Kaptam meg az első inekciót.Jan.3-án megint,ekkor emelt az adagon.Tegnap voltunk,nem reagálok túl jól így szinte megduplázta az adagot, de mivel nem volt már így venni kellett,55eft.holnap megint megyünk.Remélem jobb hírt kapunk :-))
Hát ennyi a "rövid" történetem.Írj nyugodtan ha bármi kérdésed van. Lehet,hogy már találkoztunk is ott:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!