Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Normális hogy ilyeneket érzek?

Normális hogy ilyeneket érzek?

Figyelt kérdés
28 hetes kis mama vagyok, első babánk lesz eddig teljesen gond, probléma mentes volt a terhességem. Most úgy érzem minden megváltozott éjszaka rettenetes gyomor égés, ha ülök szúr a mellem alatt viszont ha sétálok ( nem is kell sokat) nagyon szurkál a hasam. Olyan furcsa minden azt hiszem minden megváltozott.Éjjelente 2-3szor kelek pisilni. És még azért van időm, el sem tudom képzelni mi jön még. Most biztos azt gondoljátok hogy túl reagálom és hogy hisztizek. Pedig nem vagyok egy kényeske. Persze én ezt vállaltam. De tényleg normális hogy úgy mond ekkorát változott és ilyen "ramatyul" vagyok?
2013. márc. 18. 07:29
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Normális, amiket érzel, a harmadik trimeszter már a legtöbb kismamának "terhes"...
2013. márc. 18. 09:15
 12/12 anonim ***** válasza:

Szerintem is normális, amit érzel, habár rettentő kellemetlen. A savtól én is szenvedtem, de nekem a rennie segített, vagy egy teáskanál szódabikarbóna egy pohár vízbe, borzasztó íze van, de tovább tart mint a rennie.Néha igencsak kellemetlen tud lenni éjjel 3x felkelni, forgolódni stb, mert a babának sehogy sem jó, de én úgy vagyok vele, hogy hiányozni fog a terhességem, és már várom a következőt :D

38hkm

2013. márc. 18. 10:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!