Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mitől érzek ilyeneket? És mit tegyek ellene? Félek.
18éves lány vagyok, és 2,5honapja járok a pasimmal. de előtte volt eg y 1,5éves kapcsolatom ahol csak fellángoltam és erre utólag jöttem rá annyit vettem észre hogy végig ingadoztam érzelmileg és nemtudtam mit lépjek, végül szakítottam és jó döntés volt.
Soha többé nem akarom átélni ezt az érzést hogy ingadozok! szörnyű!!!!
Szóval most van egy uj kapcsim lassan 3hónapja.
És az elején arra vágytam hogy a srác zúgjon belém, és alig 2hete még az unokabátyámnak áradoztam hogy nem unalmas a fiúval, boldog vagyok vele, és úgyérzem ez szerelem.
De nyomasztónak érzem hogy naponta beszélünk órákat msnen és naponta váltunk ugy 10smst meg minden 2.napon találkozunk vagy zsinte minden nap.
És meg vagyok ijedve...nem akarok itt is ingadozni.
OLlykor úgyérzem csak arra vágyom hogy kicsit hiányozzon,mert félek hogy ráunok olykor meg eszembe jutnak a régi érzések hogy mivan ha ittis fellángolok.
Irja hogy szeret és benne egyre erősebbek az érzések, én meg úgy érzem bennem kicsit enyhültek a dolgok. Meg vagyok ijedve hogy szeret pedig eddig erre vágytam.
Attól félek hogy mivan ha:
-ujra ingadozok
-nem tudom annyira szeretni mint ő engem, ezáltal furdal a lelkiismeret
-ez nem szerelem amit érzek.
Most nagy ínomban azt mondtam egy kicsit legyünk barátok...de nem tudom tényleg ezt akarom-e csak időt akarok nyerni hogy átgondoljam mivan. DE MIVAN HA NEMTUDOM ÁTGONDOLNI? ÖSSZE VAGYOK ZAVARODVA...FÉLEK HOGY MEGINT INGADOZNI FOGOK...VAGY INGADOZOK:( NEM AKAROM AZT UJRA. BOLDOG ÉS SZERELMES AKAROK LENNI!!!!!!!
vagy csak nem merem elengedni magam??? vagy félek az érzéseimtől? de akkor az elején miért nem féltem?? ez azóta jött be hogy mondja hogy belémszeretett...amig nem mondta addig nemvolt semmi baj.
félek a kötöttségtől???
MÁS IS ÉRZETT MÁR IGY? MITÖRTÉNT? sos.
Nézd... nem lehet állandóan lángolni. A szerelem és a boldogság unalmas, mert nincsenek hullámvölgyek. Az egekbe szállni a boldogságtól, majd a mélybe zuhanni és szenvedni intenzívebb dolog - de nem feltétlenül jó. A folymatosan tartó boldogság uncsi.
Boldog pedig az tud lenni, aki elégedett a helyzetével.
Vagy találkozzatok ritkábban, vagy ne lógjatok "virtuálisan" sem egymás nyakán. Msn, sms, stb...
Amúgy szerintem nem a kötöttségtől félsz, és nem meginogtál. Nem vagy belé szerelmes. Addig érdekes volt, amíg meg kellett hódítani, így viszont már kicsit inkább teher. Ez sem katasztrófa, csak nem érdemes nagyon belebonyolódni, és nem kell a pasit azzal hülyíteni, hogy a tiétek az évszázad szerelme.
értem. köszönöm.
nem vagyok szerelmes? az elején biztosra vettem hogy ez nem fellángolás mert olyat már átéltem...hanem igenis szerelem,és boldog voltam a tudattól.
Persze tény hogy a szerelem egyénenként más, és mindenkinek mást jelent. Lehet hogy amit ő szerelemnek nevez én is ugyanazt érzem csak én nem gondolom ezt annak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!