Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » MIt tehetek ellene? A párom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

MIt tehetek ellene? A párom baromi erőszakos a szexben.

Figyelt kérdés
Állandóan azt érzem, h inkább legyőzni akar. Ha próbál is kedves lenni, pár simítással elintézi az előjátékot, és aztán durr bele a közepébe. Állandóan tiszta seb meg véraláfutás vagyok, hiába beszélek vele, neki így jó igazán a szex
2011. okt. 3. 21:27
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
89%

Mondjuk hagyd el?

Komolyan, sérüléseket okoz, hagyd a p*csába.

2011. okt. 3. 21:28
 2/24 anonim ***** válasza:
73%
Csak szexre kellesz neki baby. Nincs benne semmi szerelem ezt úgy hidd el, mert így igaz.
 3/24 Koldus ***** válasza:
87%
Hülye vagy, hogy még nem dobtad eddig -.-'
 4/24 anonim ***** válasza:
100%

Egyszerűen nem illetek össze.

Neked egy gyengéd fiú kell, neki meg egy olyan csaj, aki szereti, ha maga alá gyűri.

2011. okt. 3. 21:29
 5/24 anonim ***** válasza:
87%

Ne haragudj, de ez nagyon beteg mégis vicces :D

Kérd meg, hogy nem üssön mert mert neked az nem jó, vagy ha te szorongasd meg a tökeit és megtudja milyen.

2011. okt. 3. 21:29
 6/24 anonim ***** válasza:
81%

te hülye vagy, hogy még mindig vele vagy.

miért nem hagytad már el?

ha nem vagy boldog vele?

hmmmm?

te nagyon hülye vagy tudd meg!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

2011. okt. 3. 21:30
 7/24 anonim ***** válasza:
49%
Legközelebb hívjál még fel 3.nak egy birkózót is aztán ellesznek
2011. okt. 3. 21:33
 8/24 A kérdező kommentje:

okéska, értem, hülye vagyok.

de azt nemirtam, hogy ez egy házasság, 4éve vagyok a felesége és nem igy indult. Minden egyéb téren tökéletes partnere az életemnek, vagyis remélem.

2011. okt. 3. 21:33
 9/24 anonim ***** válasza:
100%

Az én párom is szereti ha néha durvábban szeretkezünk, de azért a seb és a véraláfutás már durva :S

Ha fontos neked, akkor próbálj beszélni vele erről, jussatok kompromisszumra... például először mindig elégítsen ki, gyengéden ahogy Te szereted, utána mehet a brutál :D (mi így szoktuk).

Ha annyira nem komoly még a dolog, akkor szakíts és keress olyat, akivel a szexben is egy hullámhosszon vagytok.

2011. okt. 3. 21:34
 10/24 The Nuke ***** válasza:
100%
Akkor ne hagyd el, válj el!
2011. okt. 3. 21:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!