Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
MIt tehetek ellene? A párom baromi erőszakos a szexben.
Mondjuk hagyd el?
Komolyan, sérüléseket okoz, hagyd a p*csába.
Egyszerűen nem illetek össze.
Neked egy gyengéd fiú kell, neki meg egy olyan csaj, aki szereti, ha maga alá gyűri.
Ne haragudj, de ez nagyon beteg mégis vicces :D
Kérd meg, hogy nem üssön mert mert neked az nem jó, vagy ha te szorongasd meg a tökeit és megtudja milyen.
te hülye vagy, hogy még mindig vele vagy.
miért nem hagytad már el?
ha nem vagy boldog vele?
hmmmm?
te nagyon hülye vagy tudd meg!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
okéska, értem, hülye vagyok.
de azt nemirtam, hogy ez egy házasság, 4éve vagyok a felesége és nem igy indult. Minden egyéb téren tökéletes partnere az életemnek, vagyis remélem.
Az én párom is szereti ha néha durvábban szeretkezünk, de azért a seb és a véraláfutás már durva :S
Ha fontos neked, akkor próbálj beszélni vele erről, jussatok kompromisszumra... például először mindig elégítsen ki, gyengéden ahogy Te szereted, utána mehet a brutál :D (mi így szoktuk).
Ha annyira nem komoly még a dolog, akkor szakíts és keress olyat, akivel a szexben is egy hullámhosszon vagytok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!