Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért fantáziálok más férfiakról? Minden rendben a szexben is a férjemmel
Figyelt kérdés
Nem értem mi van velem, szeretem a férjemet csak keveset van itthon, mert sokat dolgozik 8 éve vagyunk együtt van egy 2 éves gyerekünk. 29 éves vagyok. Szex közben nem fantáziálok "csak" máskor2011. szept. 4. 09:00
1/7 Smartguy86 válasza:
Kielégítetlen vagy. Mondd ezt el a férjednek, beszéljétek meg, hogy hogyan lehetne többet együtt lenni. Ha a munkája a családi életetek rovására megy, akkor valamit nem jól csináltok.
3/7 anonim válasza:
Semmit ne mondj a férjednek, pláne akkor, ha Ő hozza a lóvét. Ez természetes dolog, mert hiányod van, meg a szerelem nem tart örökké- pláne, ha ilyen ritka az együttlét. Vagy megszoksz, vagy megszöksz .
4/7 anonim válasza:
Természetes dolog hogy más pasikról fantáziálsz. Én is szoktam más lányokról, és ez így van rendjén. Az ok nagyon egyszerű: A párodnak semmi keresnivalója a fantáziádban, mert őt a valóságban is megkaphatod. Van akinek ez durván hangzik, de ha belegondolsz, tényleg igaz.
7/7 anonim válasza:
Semmi baj nincsen veled. Minden ember így működik.
Fantáziálj, maszturbálj kedvedre. Csak ne lép félre. Nem lenne szép, ha a két éves gyerkőcnek csonka családba kéne felnőnie.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!