Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » MIt tehetek ellene? A párom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

MIt tehetek ellene? A párom baromi erőszakos a szexben.

Figyelt kérdés
Állandóan azt érzem, h inkább legyőzni akar. Ha próbál is kedves lenni, pár simítással elintézi az előjátékot, és aztán durr bele a közepébe. Állandóan tiszta seb meg véraláfutás vagyok, hiába beszélek vele, neki így jó igazán a szex
2011. okt. 3. 21:27
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
100%

ma 22:07

Annyira okos vagy!!!!!!! Nekem nem az a fura, hogy durva a szexben. Képzeld tudom milyen. Hanem az, hogy a másik nem élvezi, akit állítólag szeret...és őt figyelembe sem veszi! Tudod ez fura!!!!!!!!!!!! Lehet nektek természetes, hogy a párok úgy élnek egymás mellett, hogy jó lesz, mert nem vagyok egyedül, de titokban azért imádkozok, hogy dőljön ki a piától és ne kelljen szexelni, stb. Szerintetek ez normális házasság? Szerintem nem! Ha ilyen kis dologban is telibesz.arja azt ami neked jó, akkor mi van a többivel? Ha nem tudod vele megbeszélni mit vársz?

2011. okt. 3. 23:22
 22/24 anonim ***** válasza:
76%
Ha tudnád, mennyire irigyellek...
2011. okt. 4. 02:18
 23/24 anonim válasza:
75%
Hát el nem tudom képzelni, hogy mi a francot lehet csinálni szex közben úgy hogy sebes meg véraláfutásos legyél anélkül hogy megütne. De nem is érdekel... A férjed szexuálisan abberrált, én azonnal elválnék az ilyentől. Nekem hányingerem lenne tőle, nem bírnék ilyen emberrel együtt élni. És nem mellesleg félnék is tőle...
2011. okt. 4. 04:45
 24/24 anonim ***** válasza:
83%
Véraláfutást nem olyan nehéz szerezni ütés nélkül is kedves utolsóXD Nem gondolod, hogy sok mesét nézel?:D Azta ezzel most megnevetettél:) Talán nekem lenne hányingerem az olyan gondolkodásoktól mint azonnal váljunk el megoldás.
2011. okt. 4. 20:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!