Normális hogy ilyeneket érzek?
Na pont így voltam mint te csak én az elsö trimesztertöl.
A mellkas fájdalom a savtól van ami vissza jön mert túl sok, gondolom a gyomorégés is.
Mindenki azt nmondta, hogy a terhesség nem is terhesség és csak azok nyafognak akik kényesse, mert a terhesség egy szuper állapot. Erre mondanék nekik egy csúnya szót, csak akkor törlik a válaszomat innen.
Szóval nekem nem volt az. Ezzel indultam neki, hogy én aki mindent kibír szuper terhessége lesz. De a testem csak úgy megváltozott és iszonyat volt végig. nekem elején hányingerem volt, de nem jött semmi, pedig jobb lett volna mert amilyen rosszul éreztem magamat csak jó lett volna megkönnyebülni. Aztán másdoik trimeszterben egy alhasi görcs jelentkezett ami kb 1 óra ülés után annyira elkapott hogy maréknyi magnézium sem mindig hatott. és ülö munkám volt.
aztán utolsó trimeszterben meg me´g ezer olyan dolog ami megkeserítette az életemet.
Szóval ez van, bírd ki, nem te vagy kényeske hanem a terhességet ezért hívják terhességnek.
Szia!
Én 27+3 hetes vagyok.
A gyomorégés a terhességem eleje óta kísér. Iszonyat. Van, hogy éjjel arra ébredek, hogy feljön a sav a számba. Most éjjel is alig aludtam, amit sikerült aludnom azt is szinte ülő helyzetbe. Bár engem nappal is eszméletlenül kínoz.
Ami nekem valamennyit segített:
Hideg tej, salvus víz (hidegen nem olyan rossz az íze), jó hideg joghurt, éjjel pedig aludj minél több párnán hogy a sav kevésbé tudjon feljönni.
Próbálkoztam renivel is de semmit nem segített.
Én eddig is 2-3szor jártam éjjel pisilni, de a babám olyan aktív az utóbbi pár héten hogy vannak olyan éjszakák hogy óránként felébredek.
Ráadásul az utóbbi két éjszaka görcsöltem is... :( Na attól megijedtem. Ma megyek védőnőhöz rá is kérdezek, hogy normális-e ilyen idősen az alhasi görcsölgetés.
Szóval nem vagy egyedül... :)
Bár én próbálom ezen dolgok ellenére élvezni a terhességem, mert mikor mozog a kicsim annál nincs jobb érzés a világon. :) Még akkor is ha a kislányom a savamat felrúgja a torkomig... ;)
Mèg csak eztán jőnnétek a java!
Hàt fájás, viesedés, nem alvás mert sehogy sem jó, órán ként pisilés.
Nem kapsz majd levegőt, hamar elfáradsz...
7 hetes vagyok és abszolút nem alszom max 3-4 órát de azt is több megszakítással...
Első terhességemnél tudtam aludni 24 hetes koromig utána mindennap örültem hogy egyel közelebb a vége :)
A sétálástól én is görcsöltem és be is véreztem... menzesz szerű fájásaim voltak. magne b6 napi 2 3 szem... miután bevéreztem 3x2 szemet kellett szedjek...
viszont Fiam 42 hétre született és aznap éjjel mikor megműtöttek már 12 órát aludtam... A következő este (első éjjelre vissza vittem a Fiam) 15 órát aludtam... olyan voltam mint akit kicseréltek... Nem fájt a sebem, simán hajoltam és guggoltam hasból felültem az ágyon kapaszkodás nélkül stb..
hehh :)
örüljetek neki hogy még most kijuttok wc-re éjjel :)
Majd ha egy 40 hetes baba éjjel áll neki focizni a hólyaggal szar lesz apán keresztül mászni éjjel, hogy bocs édes nem direkt volt! :S
Én 3-szor keltem rá hogy nem bírtam teljesen visszatartani és sajnos egy kicsi sikerült az ágyba... párom először kész volt az éjszakai ágynemű húzástól legközelebb már csak az ajtófélfának támaszkodva aludt :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!