Terhesség elején 2-3-4 hetesen szabad szoláriumba menni, jacuzzizni, vagy szaunázni?
Figyelt kérdés
2013. márc. 13. 10:59
21/30 A kérdező kommentje:
utolsó kettő: köszönöm az infókat:) én 10-12 percre szoktam menni szoliba ezek szerint az sok és akkor most ne menjek...ok:)
2013. márc. 13. 12:38
22/30 A kérdező kommentje:
Meg egy olyan kérdésem lenne, hogy van itthon 2 westie kutya akiket imádok szoktam velük aludni meg ölelgetni de gonolom zt most hagyjam el, sok fertőzést lehet elkapni egy kutyától? Még akkor is ha csak egy légtérben vagyunk?
2013. márc. 13. 12:42
23/30 anonim válasza:
Nekem is 2 westiem van és egy 4.5 éves fiam.a kutyák elöbb voltak meg mint a fiam,mivel mindig betartottam minden higiéniás szabályt velük kapcsolatban,rendszeresen orvos látta őket,igy nem volt gond.Kisfiam egészséges,a kutyák is túlélték a picibaba korszakot,mig azt hitte a gyerek hogy játék a kutya,szoval edzettek:)
24/30 anonim válasza:
Onnantól, hogy kiderült a terhesség, nem ajánlott szolizni és szaunázni!
25/30 A kérdező kommentje:
az én kutyáim s oltva vannak, van bolhaövük, minden oltásuk meg van, igszából benti kutyák de ugye ki kell engedni őket amikor dolguk van:) de félek hogy pl ha sarasak vagy összeszednek vmit kint akkor elkaphatom
2013. márc. 13. 14:45
26/30 anonim válasza:
Szia a kutya nem para csak a macska. Mikor kiderült ,hogy babát várok az orvosom második kérdése az volt ,hogy vane macskám mondtam nincs de van egy Bull terrierem aki velünk alszik néha meg ilyenek. Mondta ,hogy az nem baj.Azért az első 3 hónapban fokozottan figyeltünk nem jöhetett be a szobánkba nem alhatott velünk nem puszilgattam ( puszilgatni még most se nagyon) de már bejöhet és fetrenghet az ágyba:) 26 hkm
27/30 anonim válasza:
mivel 2-3-4 hetesen nem is tudod, hogy terhes vagy, nyugodtan menj!
pont tegnap olvastam egy kismamáknak szóló könyvben, hogy mértékkel szaunázni is lehet terhesen, bár, ha eddig nem szaunázott a kismama, ne várandósan kezdje el.
én is voltam szaunázni, pezsgőfürdőzni 2-3 hetes terhesen (ugyebár utólag derült csak ki). igaz, elvetéltem 6 hetesen, de szerintem semmi összefüggés a kettő között.
14 hkm
28/30 A kérdező kommentje:
értem dejó, hát nehéz lesz megállni mert imádom őket:( de a baba érdekében muszáj lesz:)
2013. márc. 13. 14:49
29/30 anonim válasza:
Nyugi,ha saras,lemosod a lábát,te meg utána kezet mosol,bár gondolom h lábat mosni eddig is szoktak ha sarasak,és nem ugy engeded az ágyba...ha eddig nem kaptál el semmit,ezután se fogsz nagy valoszinüséggel.
30/30 anonim válasza:
Szia!Nekünk egy beagle kutyusunk van én pedig 18 hetes kismama vagyok,eddig ő is velünk aludt de most muszály volt leszoktatnunk az alsó szintre (galériás lakásunk van),az első éjszakát nagyon rosszul viselte,de azóta egész jól elvan.Nekünk a védőnő azt mondta hogy a babának semmi baja nem lesz tőle,nyugodtak lehetünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!