Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Milyen következményekkel jár...

Milyen következményekkel jár az, ha valaki a terhesség ideje alatt végig szoláriumba jár?

Figyelt kérdés

Nem rólam van szó, hanem a húgomról.

Sajnos annyira szoli-mániás, hogy nem lehet lebeszélni róla, pedig tuti, hogy nem jó a babának.

2011. jan. 20. 17:29
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Hát pedig a szoli sajnos elég ártalmas tud lenni a babára. Mivel felmelegíti a magzatvizet, koraszülést, magzatelhalást okozhat. Emiatt sem ajánlják még a forró fürdőt sem. Nekem a nődokim mondta, mert én is szerettem szoliba járni. Hát ne haragudj meg, de ha ennyire nem számít neki a baba, akkor minek vállalta?

Remélem észhez tér majd!

2011. jan. 20. 17:50
 2/6 anonim ***** válasza:
2011. jan. 20. 17:54
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
De minek konyorgom?Kismama tehat a babajara koncentrajaon es ne a szolira nem ertem hogy ez hogy johet szoba szoli kave cigi?sorba olvasom ezeket a kerdeseket NEM TESZNEK JOT A BABANAK
2011. jan. 20. 21:14
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Volt egy modell, hasonlóan szoláriummániás volt. Vakon született a babája. Mondd el a húgodnak, hátha elgondolkodik...
2011. jan. 20. 21:22
 5/6 A kérdező kommentje:

Kösz a válaszokat és a linkeket / nekem egyet se dobott ki a gép, mikor kiírtam, de jó volt olvasni.

Majd a húgom figyelmébe is ajánlom.

2011. jan. 21. 07:33
 6/6 anonim ***** válasza:

Szia! Én mikor az első gyerkőccel voltam várandós, akkor az 5-6 hónapban jártam heti 2x (öszesen 10 alkalommal) álló szoliba (6 perc/alkalom), mert borzasztó fehér volt a bőröm és nagyon-nagyon zavart. Nekem a védőnőm azt mondta, hogy ennyi ebben a szakaszban még belefér. Amúgy fürdőruhában álltam be a gépbe + egy törülközőt is tettem a fürdőruhába a hasam elé :-)))

Manókának semmi baja nem lett.

Érdekes viszont, hogy most a másodikkal eszembe sem jutna bemenni szolizni, pedig ugyanolyan fehér a bőrőm, mint akkor. Úgy látszik ennyit változik 5 év alatt az ember lánya.

2011. jan. 21. 09:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!