Terhesen uv-mentes szoláriumba sem szabad menni?
Figyelt kérdés
Napozni azért lehet? A pattanásaim miatt kellene, hátha így enyhülne a csúnyaság. Esetleg valamilyen barnítókrém nektek bevált?2011. ápr. 16. 14:18
1/8 A kérdező kommentje:
Mit jelent egyáltalán az uv mentes barnulás? Olyan mint a szoli? Az is árt a babának?
2011. ápr. 16. 14:20
2/8 anonim válasza:
Hát az az amikor rád fújják a színt. Szóval befestenek, vagy párásítják a festéket és be kell állni egy kabinba. Az a pattanásaidnak nem fog használni az tuti és utána szörnyen fogsz kinézni mert az ilyen szín csak 1 hétig tart és a hajlatoknál kezd lekopni foltokban, valami borzalom. Én nem ajánlom. Inkább sétálj sokat a napfényben, szívd magadba a nap energiáit, töltődj fel szép gondolatokkal.
3/8 A kérdező kommentje:
Mióta jó idő van napozok, de nem nagyon barnulok :(
2011. ápr. 16. 14:29
4/8 anonim válasza:
Az ilyen dőben történő napozás nem árt a babának.
A nyári kánikulában történő napozást nem ajánlják, de azt sem az UV sugárzás miatt, hanem a forróság miatt. Nagyon felmelegszik a magzatvíz, és ez ártalmas. Az UV sugárzás inkább Neked nem tesz jót, mert a terhesség alatt maradandó májfoltokat okozhat, ugyanis sokkal érzékenyebb ilyenkor a bőröd a hormonok miatt. Emellett sokkal gyorsabban leégsz.
Én nem javasolnám se a szolit, se a kánikulában történő napozást, de ilyen időben (tavasszal) szerintem kifejezetten hasznos.
5/8 anonim válasza:
megkérdezhetem hogy hány hetes terhes vagy!? nem mintha ez befolyásolná a válaszomat/véleményemet: a szolizás, ártani fog a picinek, akár a nyári napozás.De vannak ma már önbarnító krémek is, bár azok sem jobbak mint az a fújós barnulás.Minél több időt töltesz a szabadban, a napon, annál könnyebben fogsz lebarnulni, nem fogsz leégni.A pattanásaidra inkább valami krémet és arctisztítót javaslok, és tonikot, amivel ha nagyon zsíros az arcbőröd akkor reggel-este áttörölheted vele az arcod; vagy vannak pakolások is akár házilag készíted vagy akár készen veszed, a te bőrtípusodnak megfelelően.
6/8 A kérdező kommentje:
Sajnos nem az arcommal van a baj, hanem az egész hátammal és a mellkasommal, mióta babát várok, iszonyat durván nézek ki, de akkor marad az erkélyen való napozás. Egyébként 12 hetes vagyok.
2011. ápr. 17. 11:39
7/8 anonim válasza:
Nézz utána a neten.tuti hogy vannak olyan kenceficék amik a hátadra is kenhetők.ebben a "korban" már elég veszélyes szolizni,pluszba ha még kensz is rá vmi barnítót azzal még jobban eltömíted a pórusaidat.de esetleg egy kozmetikust is megkérdezhetsz ez ügyben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!