Szabad szoláriumba menni vagy inkább maradjon a barnító krém?
Először is gratulálok a párodnak, hogy ilyen intelligensen áll a terhességhez. Igen komoly probléma lehet neki feldolgozni, hogy a párja most ilyen esztétikátlan. Lesz ez még így se.
Másrészt a szolizás egyértelműen nem javasolt a terhesség alatt. A májfoltok kialakulásának veszélye csak egy dolog, de a szoliban felmelegszik az egész test, így a magzatvíz is, ami viszont veszélyeztetheti a babát. Ugyanezért nem javasolt a direkt napozás sem.
Köszönöm a válaszod! Az a baj, hogy én ezt olvastam viszont pont egy kismama újságban láttam egy cikket, amiben meg az volt, hogy mértékkel lehet szolizni. Tiszta agyrém!!!!!
Tudom,hogy lüke a párom,ez ellen nem tudok mit tenni. Kap ő eleget emiatt otthon ne féljetek!:-)
Szia!
Előkotortam a fürdőből azt a krémet, amit egyszer anyukámtól kaptam: Balea Young. Ez egy arckrém, ami csak fokozatosan barnít, nem foltos. Én ezt használom, pár nap (2-3) után látszik a hatása. Szerintem drogériákban lehet kapni 50ml (dm-es megtaláltam rajta). Nem leszel olyan brutálisan barna, de legalább nem lesz hulla színed:)
Miért nem fújatod be magadat barnítókrémmel, ha ennyire zavar? De ezt a kicsi időt ki lehet bírni barnaság nélkül
Ha ez zavarja a párodat a 6 hetes szextilalom és a gyereksírás nem fogja?....
Szia!
Én anno jártam, vagyis 4-5X voltam szolizni.
Nem ajánlom a kismamáknak!!!
Mentem is a korházba, mert keményedett a hasam (5 hónapos terhes voltam), hál Istennek nem történt baj, de lehetett volna.
Semmi képp ne menj, inkább kend a bőröd barnítóval!
Heti 1x10 percet lehet szolizni, takard le a hasad.
Barnítókrémet viszont nem szabad használni.
Persze nők maradunk attól, hogy terhesek vagyunk, de egy férjnek az a doga, hogy azt mondja, hogy "nekem így is tetszel" "nagyon csinos vagy" ne zavarjon a súlyod, majd leadod" stb...
Egy nőnek sok mindenről le kell mondani a terhesség alatt és meg kell barátkoznia azzal, hogy pár hónap alatt mennyire megváltozik a teste, még az direkt jó ha a férje cseszteti, hogy milyen fehér. Hát elég negatív....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!