Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kismamák, kinek milyen bigyi-b...

Kismamák, kinek milyen bigyi-bogyó/krém/tea könnyítette a szülést?

Figyelt kérdés

Úgy értem, érdemes -e pl. málnalevél teát fogyasztanom, vagy bármilyen homeopátiás szert. Nektek mi vált be? Vagy mit fogtok használni?

32 hkm

2011. máj. 16. 12:56
 1/10 anonim ***** válasza:
Hát ez érdekes dolog. Gondolj vbele, ha két kismamát megkérdezel mindkettő másra esküszik. De egyik se tudja, hogy az adott bigyi-bogyó nélkül milyen lett volna a dolog.
2011. máj. 16. 13:04
 2/10 anonim ***** válasza:

Nem szedtem semmit.

málnalevél teára a doki azt mondta hogy akkor kezdjem amikor gondolom a védőnő meg azt mondta csak terminus után .. a kislányom 1 nappal a kiírás elött született szóval nem volt rá lehetőségem.

bogyót nem szedtem semmit de ha beírod a google-ba sok oldal van ahol leírják az adagolást is pl. itt is :

[link]

2011. máj. 16. 13:04
 3/10 anonim ***** válasza:
Én ittam málnalevél teát, plusz szedtem homeós bogyókat, ennek ellenére 28 órát vajúdtam...
2011. máj. 16. 13:05
 4/10 anonim ***** válasza:
Én málnalevél teát ittam, és nem volt nehéz szülésem (5 óra alatt meglett a kisfiam), de szerintem az is sokat segített, hogy nem az az otthon ülős, egész nap nassolós kismama voltam, hanem egész nap mentem erre arra, ugyanúgy takarítottam, főztem stb. Sőt háromszor költöztünk máshova, akkor pakoltam. Végül is mindent csináltam, amit éreztem hogy nem esik jól azt persze nem.
2011. máj. 16. 13:09
 5/10 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat! Én sem vagyok az az egész nap otthonülős, nassolós (ezt meghagyom estére :D ), persze mostmár azért egyre többször érzem, hogy meg kell állni, pihenni.

A málna levél teát inni fogom.

Illetve a gátmasszázs olajról hallottam még jókat, erről is érdekelne tapasztalat.

2011. máj. 16. 13:20
 6/10 anonim ***** válasza:
Szia, én is ittam a málnalevél teát a 36. héttől. nem biztos, hogy ettől, de nagyon könnyű szülésem volt. 4 óra alatt meglett a lányom.
2011. máj. 16. 13:39
 7/10 anonim ***** válasza:

Erről már hallottatok? Van valakinek tapasztalata?

[link]

2011. máj. 16. 14:51
 8/10 anonim ***** válasza:
szia.első szülésemnél n em szedtem semmit 22 óra volt.másodiknál már szedtem homeos bogyokat.és 2 óra alatt meg lett
2011. máj. 16. 15:37
 9/10 A kérdező kommentje:
Milyen bogyókat szedtél? :)
2011. máj. 16. 15:41
 10/10 anonim ***** válasza:
szia erre a kérdésre biztosat valóban nem lehet írni,hisz pl én sem tudom ha nem ittam volna,hogy alakul!egy biztos ártani nem árt,nem is drága tehát vesztenivaló nincs!én ittam a 36.héttől napi fél litert és bizony valamitől szépen tágultam reggel ctg-n voltam+vizsgálat bő 2 újnyira nyitva voltam este beindultak a fájások és mire beértem 6-7 újnyira nyitva voltam mondták is,hogy ez igen első szülő nőtől ez szép!tehát ezért nem ezért de nekem úgy gondolom ez segített+a homeos bogyó ha lesz kis tesó biztos újra iszom!!!
2011. máj. 16. 15:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!