16. hetes vagyok. A hasamon kezd kiszáradni a bőr és
estére már rettentően viszket. Mivel kenjem be? Van
valamilyen speciális krém, vagy elég a testápóló is?
Figyelt kérdés
2011. ápr. 14. 15:09
1/9 anonim válasza:
Van speciális is én nivea soft-tal kenem.
2011. ápr. 14. 15:09
2/9 anonim válasza:
én bebe olajjal
2011. ápr. 14. 15:11
3/9 anonim válasza:
Én a dm-es baba-mama krémmel kentem. Kimondottan erre van. Nagyon jó szerintem, és nem egy vagyon. Talán 1000Ft volt egy tubus, és az nekem elég volt végig. Bár ez már egy éve volt:)
2011. ápr. 14. 15:13
4/9 anonim válasza:
Én Weleda olajat vettem a Brendonban, nagyon jó volt!
2011. ápr. 14. 15:36
5/9 anonim válasza:
Szia! Nagy tégelyes körömvirág krémmel (gyógynövényházban vett) és utána Q10-es n*vea, vagy roszmanos Q10-et tartalmazó testápolóval kenegettem. Utóbbi 2-nél nem volt lényegi különbség - max az árában.
2011. ápr. 14. 15:39
6/9 anonim válasza:
DM-es rózsaszín kismama olaj, este fürdés után kend be, szép lesz a bőröd, nem engedi kiszáradni. Nekem egyetlen egy csíkom nem lett :-)
2011. ápr. 14. 15:57
7/9 anonim válasza:
Szia!
A válaszokból láthatod mindenki másra esküszik. Szerintem egy sima testápolón kívül érdemes befektetni terhességi csík elleni krémbe is. És még így is előfordulhat, hogy csíkos leszel, hiszen ez genetika is. Én a Milupa terhességi csík elleni krémét használom reggelente, este fürdés után pedig babolajjal(J&J) használok.Az okosak azt mondják, hogy ilyenkor a bőrnek fontos az E-vitamin, lehetőleg olyan krémet válassz, ami tartalmaz ilyet.
2011. ápr. 14. 18:26
8/9 anonim válasza:
En is a dm-es mama massage kremet es a mama olajat ajänlom!En felvältva hasznälom a kettöt es nagyo jok!
2011. ápr. 14. 20:10
9/9 anonim válasza:
Én is a Dm-es baba-mama masszázs krémet használom. (esténként apa krémezgeti) :)
Amúgy nekem a kozmetikusom ajánlotta, hogy használjak heti egyszer testradírt a pocimra, csípőmre,combomra s akkor sokkal jobban beszívódnak a krémek.
Mióta aloe verás bőrradírt is használok szint teljesen megszűnt a viszketés.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!