Szabad szoláriumba menni vagy inkább maradjon a barnító krém?
Szolit én sem ajánlom. Barnító krémet hogy szoktad használni? Sajna tényleg oda kell figyelni, hogy ne foltosodjon az ember. Használat előtt bőrradír, hogy az elhalt hámsejtek lejöjjenek, mert nem egyformán szívja be a krémet. Amikor pedig kened be magad, akkor ne úgy csináld mint a testápolóval, hanem kis pöttyöket tegyél, hogy minél egyenletesebben tudd elkenni. Lehet te is így szoktad, de gondoltam azért megosztom veled a tapasztalatomat. A sárgarépa tényleg jó ötlet. Egyébként vérképet néztek nálad mostanában? Mert ha kicsit alacsony a HGB szint, akkor attól is lehet sápadtabb és vasat kell szedni. Nemsokára már jön a jó idő és akkor már napfürdőzhetsz is! :)
Boldog babavárást!
A sok karotintartaklmú étellel is vigyázni kell, mert az A-vitamint könnyű túladagolni, és az árt a babának.
Inkább legyél hullasápadt, mint beteg babát nevelő anyuka.
Mértékkel lehet zolizni, de szerintem ha nem muszáj, akkor inkáb ne tedd. Megváltozott most a hormonháztartásod, és könnyen lehet, hogy májfoltok jönnek ki rajtad, és azok sose múlnak el, annyit meg nem ér. Persze ez nem biztos, de mire kiderül, addigra késő...Úgyhogy jobb megvárni azt a pár hónapot a szolival, a párod meg igenis hagyjon békén, nem szép dolog amit művel. Ő könnyen beszél, úgy élvezi az apaságot, hogy ő nem tesz érte semmit (ez persze szó szerint nem így van, csak a nőhöz hasonlítva), mig a nő viseli az egész terhesség velejáróit, nehézségeit, rosszullétet, hogy fáj ez-fáj az, hízás, sok nőnél striás lesz a has, rendesen megváltozhat a teste, még az a legkevesebb, hogy abban a pár hónapban milyen színed van...
Ne hagyd magad. Attól, hogy nem jársz szoliba, még lehetsz csinos, és igazi nő.
36 hetes km
Azért ez érdekes: múlt héten voltam nőgyogyinál és 10-12 kismamával találkoztam és beszélgettem ott, ebből 2-nek volt "normál" szine, mindkettő a terhessége végén volt (ilyenkor ugye már nem lehet semmit), a többi mind csokibarna volt, de érdekes módon itt és más fórumokon meg senki nem szolizik soha...
Vagy ez is olyan, mint a Barátok közt, nem nézi senki...?!
Én tényleg nem nézem. :-) és nem is szolizom.
34h km
"egy férjnek az a doga, hogy azt mondja, hogy "nekem így is tetszel" "nagyon csinos vagy" ne zavarjon a súlyod, majd leadod""
ahamm, ezt úgy hívják, kegyes hazugság. hát köszönöm, én nem kérnék belőle...
Nem értem mióta attól igényes egy kismama ha barna.
áááááááááá!!
Nekem eszembe sem jutott szoláriumba menni mióta tudom h terhes vagyok,így is van elég dolog ami miatt végig izgulom a 9 hónapot,nemhogy még tetézzem egy ekkora marhasággal hogy milyen a színem!!!
36 hetes km
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!