Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Szabad szoláriumba menni vagy...

Szabad szoláriumba menni vagy inkább maradjon a barnító krém?

Figyelt kérdés
Nem vagyok egy "miss pics@", de mióta kismama vagyok olyan színem van mint egy hullának. Párom is mindig piszkál miatta, hogy milyen életképtelen a színem (ez zavar leginkább,mindennap elmondja).:-( Az a baj mindenhol mást olvasni arról, hogy szabad vagy nem szabad szolizni. Persze nem heti 3x20perce szeretnék menni, de a barnító krémektől meg olyan vagyok mint egy dalmata. Vagy lenne valami praktikátok, hogy emberi színem legyen?
2010. márc. 8. 16:21
1 2 3
 21/24 A kérdező kommentje:

Köszönöm minden válaszolónak,hogy megosztotta velem a véleményét! Nagyon aranyosak vagytok, hogy szántatok ránk időt!:-) Megmutattam a páromnak is a válaszokat és hát eléggé elszégyellte magát....szóval köszönöm a párom ostorozását is.:-)

Kb. 2hete szedem a vasat, lehet a vashiány is közrejátszott a hulla színemhez. Meg akkor beiktatom az étrendembe a napi 1adag répát.

Barnító krém előtt mindig használtam/használok radírt, de nem nagyon merem vele magam rendesen dörzsölni, mert arra meg azt mondták,hogy vérbőséget okoz. Én már lassan nem értek semmit!:-DDD

Sok egészséget és boldog babavárást Mindenkinek!

2010. márc. 9. 09:13
 22/24 anonim ***** válasza:
65%

Nem is értem a párod problémáját,,megáll az ész..komolyan mondom.Én azt gondolom, hogy egy nő akkor a legszebb amikor kisbabát vár, és ez független a bőrszinétől alakjátol stb..mert ilyenkor teljesedik ki a nőiessége...ugyh..

Szerintem ne tedd kockára a babád és a saját egészségedet azért, hogy neki jobb legyen.A baba az első!

2010. márc. 9. 11:01
 23/24 anonim ***** válasza:
50%
szoli semmiképp.inkább a krém.
2010. márc. 10. 12:19
 24/24 anonim válasza:
50%
Utálom a barnító krémet,semmi haszna párszor próbáltam,de foltos lettem tőle,és még a ruhámat is megfogta!Inkább 2 hetente 1X szoli,és még a pattanások is eltűnnek!
2010. máj. 6. 09:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!