Szabad szoláriumba menni vagy inkább maradjon a barnító krém?
Köszönöm minden válaszolónak,hogy megosztotta velem a véleményét! Nagyon aranyosak vagytok, hogy szántatok ránk időt!:-) Megmutattam a páromnak is a válaszokat és hát eléggé elszégyellte magát....szóval köszönöm a párom ostorozását is.:-)
Kb. 2hete szedem a vasat, lehet a vashiány is közrejátszott a hulla színemhez. Meg akkor beiktatom az étrendembe a napi 1adag répát.
Barnító krém előtt mindig használtam/használok radírt, de nem nagyon merem vele magam rendesen dörzsölni, mert arra meg azt mondták,hogy vérbőséget okoz. Én már lassan nem értek semmit!:-DDD
Sok egészséget és boldog babavárást Mindenkinek!
Nem is értem a párod problémáját,,megáll az ész..komolyan mondom.Én azt gondolom, hogy egy nő akkor a legszebb amikor kisbabát vár, és ez független a bőrszinétől alakjátol stb..mert ilyenkor teljesedik ki a nőiessége...ugyh..
Szerintem ne tedd kockára a babád és a saját egészségedet azért, hogy neki jobb legyen.A baba az első!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!