A terhesség elején lehet szoláriumba menni?
en is akartam menni az elejen,2x voltam is,baja nem lett de inkabb hanyagoltam,mostmar elfogadtam magam sapadtan is de nem tetszett az elejen,en is szerettem ha csoki voltam.de most itt a nyar lassan,mar most is ki lehet feküdni a napra,nekem is kezd kellemes szinem lenni,ha nagyon melegit mar letakarom a hasam par percre.neked is ezt ajanlom.különben azt mondjak az elejen veszelyes a szoli mert mivel belülröl is melegit a tulmelegedes pedig vetelest okozhat,lasd meleg fürdö,azt sem ajanljak.remelem segitettem a döntesben
18 hetes kismama
A szolárium alhasi vérbőséget okoz! Ezáltal akár vetélést is. A magzatviz tul melegedését!
Én szolit üzemeltetek,ugyhogy tudom mik ezek! Sztem 40hetet ki lehet birni nélküle! Én szinte függő voltam,most a baba érdekében mégis megállom,h ne menjek!
27hetes kismama.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!