Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mennyi igazság van a ebben a...

Mennyi igazság van a ebben a népi hiedelemben?

Figyelt kérdés

Mondják, hogy ha a sósat, savanyút kívánod a terhesség alatt, akkor kisfiú lesz a baba, míg ha inkább az édeset, lány. Nem ez alapján akarom beazonosítani a gyerekem nemét, de nálatok volt alapja ennek?

Köszi a válaszokat.

2013. márc. 12. 13:13
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
Szia! Az édesség gondolatától is rosszul voltam. Viszont a savanyúság, ropi, narancs, sültkrumpli jöhet bármikor! És kisfiam lesz :)
2013. márc. 12. 13:39
 12/20 anonim ***** válasza:
2 lanyom van ,mindkettonel az edeset es a gyumolcsoket kivantam.
2013. márc. 12. 13:45
 13/20 anonim ***** válasza:
terhességem elején az édeset kívántam közepén a sósat most meg mind a kettőt felváltva kislányom lesz:) 36hkm
2013. márc. 12. 14:19
 14/20 anonim ***** válasza:
Sósat, savanyút ettem/ittam leginkább, és még a csípős kajákért kezdtem el rajongani terhességem idején, kisfiam van. :)
2013. márc. 12. 15:40
 15/20 anonim ***** válasza:
Több terhességem alapján azt mondhatom, hogy nálam semmi alapja nem volt ennek.
2013. márc. 12. 15:49
 16/20 anonim ***** válasza:

hát én ma pl. a boltban feltudtam vásárolni szinte mindent ami édes,savanyú sós :D Vettem colát, savanyú cukrot, chipset, egy csokit is... nah ezt szépen összeraktam az biztos :D és lányunk lesz

29 hkm

2013. márc. 12. 15:54
 17/20 anonim ***** válasza:

Én korábban is az édeset kívántam főleg és a terhesség alatt (eddig) szintúgy. És lányt várok.

Kimondottan kívánom a zöldalmát és az epret. Ja, meg az ananászt! :)

2013. márc. 12. 16:15
 18/20 A kérdező kommentje:

Én nem igazán bírok ránézni az édességre, pedig elég édesszájú vagyok, míg a sósat, savanyút annyira igénylem!

Köszi mindenkinek.

2013. márc. 12. 16:28
 19/20 anonim ***** válasza:
Szerintem nincs alapja. Én az első trimeszterben savanyút kívántam, majd a másodikban sósat, a harmadik trimeszterben viszont csokit csokival ettem. Fiam született.
2013. márc. 12. 17:20
 20/20 sumergo ***** válasza:
Kislányom lett, és hétről hétre mást kívántam. Sőt, olyan is volt, hogy délelőtt édesség, délután meg sós kellett!! Szerintem semmi alapja nincs.
2013. márc. 12. 22:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!