Olyasmit hallottam hogyha sósat kivánsz fiad lehet ha édeset akkor meg kislányod. Van ebben valami kis igazság? Tapasztalatok?
a hormonváltozás hatására vagy kívánós,nem a baba neme miatt.
Elsővel almapaprikát, sok paradicsomos kaját kívánok, kislány lett, másodikkal szimplán mindig farkaséhes vagyok, azt az édes cuccok hamarabb enyhítik, de továbbra is paradicsomfüggő vagyok, szintén lány lesz.
Én nem hiszek ezekben... Mindig is vegyes szájú voltam, hol chipset hol sütit ettem volna, teljesen egyenlően megoszlott. Ahogy teherbe estem ölni tudtam volna a francia krémesért, azóta is sütit kívánok, csokit és zselés cukrot, chipset max havonta 1x eszem az is véletlen. Ja és eddig úgy néz ki hogy kisfiúnk lesz. Úgyhogy én cáfolom ez a -Ha sósat fiú lesz-Ha édeset lány lesz-dolgot.
20hkm
Sógornőm ő a tejtermékekre nem tudott rá sem nézni és kisfia lett én meg csak azt tudom megenni mindenfélét kefírt, joghurtot jöhet bármi és kislányom lesz de nem hiszem h köze lenne egymáshoz a két dolog. Én is sok édességet eszek de ezek csak tévhitek. Kinek mit kíván a szervezete :)
23hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!