Fiús kaják, lányos kaják. Azt hallottam ha valaki nem az édeset kívánja akkor fia lesz. Lehet benne igazság, mik a tapasztalatok, vélemények?
Én azt tapasztaltam hogy ennek semmi jelentőse sincs!
Lányommal terhes voltam, ecetes uborkát ettem aztán ettem egy kis csokit.
Nagyon sok sósat és cukrosat ettem keverve.
Meg is lett az eredménye 20 kilót híztam a terhességem alatt.
Általában azt szokták mondani hogy az ecetes uborkát fiús kismamák kedvelik.
kíváncsi voltam a véleményekre. ismerősöm esküszik rá, hogy fiam lesz, mert folyton halat, pörit, töltött kápit ilyesmiket ennék.
nekem mindegy milyen nemű lesz a kis csöppségem, az a lényeg, hogy egészséges, boldog baba legyen.
meghát az uh-n úgyis kiderül majd, ha itt az ideje.
köszönöm a válaszokat :)
Én folyton a magyaros illetve a sós kajákat kívánom a terhesség elejétől, kislányt várok :) Nem hiszem, hogy van összefüggés .
35 hkm
Ennek semmi valóságalapja sincs!
Én is sokszor halat kívántam, és kislányom lesz. De hol savanyú gumicukrot, sütit, chipset, popcorn-t kívánok, hol hamburgert... Csúcsos pocim van, az idősebbek már mondták, tipikus fiú-pocak, tuti fiú lesz. Már a kezdeti rosszullétekkor is kizárták, nem lányom lesz..
24+1 hkm
gondoltam, hogy nincs alapja, de mégis csak mozgatta a fantáziámat :)
boldog baba várást mindenkinek :)
Szerintem nincs összefüggés. Én kisfiút várok, és egyaránt kívánok mindent. A savanyút inkább az elején, a közepén sósat, most a vége felé már csak az édességek izgatnak.
34 hkm
Hat nalunk ez nem jott be :)
En is ez alapjan azthittem kislanyunk lesz,mert ember ennyi edesseget nem eszik mint en :) rengeteget. A hustol undorodtam az elejen...most is vmi sutit ennek :D
tehat sztem semmi jelentosege. Nekem annyi h elore nol a hasam,tehat ebben az egyben van igaza annak,h kisfiut varok :) 38hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!