Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Vigantol 20000 NE/ML oldatos...

Vigantol 20000 NE/ML oldatos cseppeket írt fel a nődokim a mai nap. "Szedett" valaki ilyet a terhesség alatt? Maltofer rágótablettáról tapasztalatok? 21 hetes kismama

Figyelt kérdés
2012. júl. 19. 19:19
 1/5 anonim ***** válasza:
Igen, nekem is szedni kell a vigantolt. Sima D vitamin, nyugodtan szedheted. A másikat nem ismerem.
2012. júl. 19. 21:20
 2/5 anonim ***** válasza:
én maltofert szedtem idáig, sztem tökjó. csoki ízű rágótabletta, megszínezi a fogad, de ha elolvad, elmúlik. és nem volt tőle semmi bajom. előtte amit szedtem vasat, attól olyan gyomorgörcsöm volt, hogy azt hittem meghalok. sajnos már nincs a maltoferből, mert dokit váltottam költözés miatt és ő a neoferro folgammára esküszik. attól sincs bajom, de fura szaga van. jobban szerettem a maltofert.
2012. júl. 19. 23:06
 3/5 anonim ***** válasza:
ferro gradumet.. az volt amitől rosszul voltam (az előző voltam)
2012. júl. 19. 23:08
 4/5 anonim ***** válasza:

Szia! A Maltofer nekem is bevált, nincs székrekedés sem tőle! Csak sajnos nekem nem akar beállni, 3 hónapja szedem és csak romlik a vérképem!:-( Nem tom mi lesz a következő lépés...

26 hkm

2012. júl. 20. 05:06
 5/5 A kérdező kommentje:
köszi mindenkinek a válaszokat!
2012. júl. 22. 19:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!