Mennyi igazság van a ebben a népi hiedelemben?
Figyelt kérdés
Mondják, hogy ha a sósat, savanyút kívánod a terhesség alatt, akkor kisfiú lesz a baba, míg ha inkább az édeset, lány. Nem ez alapján akarom beazonosítani a gyerekem nemét, de nálatok volt alapja ennek?
Köszi a válaszokat.
2013. márc. 12. 13:13
1/20 anonim válasza:
Nekem fiam lesz, bár főleg eleinte sok narancsot ettem, meg mostanában is kivit ilyesmit, de az ÉDES a nyerő :D
2/20 anonim válasza:
nem voltam kívános de, ha naponta 1x nem mehettem el fagyizni rosszul voltam :) és fiam lett
4/20 anonim válasza:
Én egyszer a sósat kívánom, egyszer meg az édeset. Vagy egymás után mindkettőt :-D Nem tudom megmondani, hogy melyikből eszek többet... szerintem ugyanannyit szinte. Fiam lesz.
5/20 anonim válasza:
Az első terhességemnél az édeset kívántam, és fiam lett. Most nagyon változó, és még nem tudom a nemét, de ezek szerint nagyon változó a dolog! :)
6/20 anonim válasza:
Mindig az édes, sok csoki, süti, fiam lesz
7/20 anonim válasza:
Sok sok savanyút kívántam az előző három terhességemnél mind a három kislány lett, a mostani terhességemnél naponta 4-5 kinder bueno csokit meg kell ennem kisfiam fog születni!
8/20 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszaitokat:)
2013. márc. 12. 13:24
9/20 anonim válasza:
Én literszámra ittam a limonádét és fiam lett :)
10/20 anonim válasza:
A lányommal csak az édeset,a fiammal az elején savanyút,a közepétől szintén édeset.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!