Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 11-12 hetes kismamik! Hogy...

11-12 hetes kismamik! Hogy vagytok?

Figyelt kérdés

Múlóban már a rosszullét?? Nő már a pocitok? Mikor kezditek meg megvenni a babakelengyét? :)

11+5hkm :)

2013. márc. 9. 16:49
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Én mikor utolsó UHn láttam (pedig elég korai10+6 volt), olyan csajos volt:))) nem lattam nyílván semmit, de teljesn olyan érzésem volt:P

Nektek nincs vagy volt ilyen?;)

Mindenképp írok!! 10:45re megyek...de már türelmetlen vagyok:))

Én sem bírom ki, hogy ne lássuk, ezért megyünk mi is 4d re.. Jaj de szuper kesz!

Kuponmanian meg ilyen kuponos oldalakon olcson is vannak! 4000valamennyiért láttuk, cdt is kapunk meg képet! Havi egy 4d jöhet,..:)

Tegnapelőtt képzeljétek...olyan fura érzésem volt... Elsírtam magam este csak úgy, és az járt a fejemben, hogy hiányzik s ha itt lesz, el nem engedem:)) szercse, ogy a párom fürdött:) nektek is kitartãst!!!

2013. márc. 17. 19:41
 12/17 A kérdező kommentje:

Nekem is vannak ilyen sírós pillanatok :))

Mi is olcsón találtunk, pedig nagyon jó magándoki, mi debreceniek vagyunk, ide fogunk menni:

[link]

jobb oldalon a "mennyibe fog kerülni?" rész alatt írja az árakat, hát szerintem teljesen megéri.. Mi a 6000-es csomagot választjuk, minden klippet és képet (30-40db) kimentenek cd-re vagy pendrivera, meg szines képeket is kapunk nyomtatva is :) Mellesleg a 4D vizsgáat magában is kész élmény :)) Nagyon megörültem, mikor rátaláltam :) Főleg, hogy a klippek, amiket kapunk, több percesek, és sok van belőlek :) Teljesen lázban vagyunk már.. nem telnek a napok :/ :))

Ja és amugy nekem is volt olyan érzésem, csak nekem a kisfiúra.. azért is irtam, hogy én mintha láttam volna, de lehet csak bebeszéltem, és csak az érzés volt bennem olyan erős. :)

2013. márc. 17. 19:48
 13/17 A kérdező kommentje:
Helyesbítek : az 5000Ft-os csomag, amire megyünk majd :)))
2013. márc. 17. 19:51
 14/17 anonim ***** válasza:

Na, akkor ez is nagyon jó csomag!!:-)) Itt a teljes csomag akció keg kupon nélkûl van vagy, 10-15 ezer. Azért barátságosabb 4-5ezer:-))

Én meg megyek is készülődni, jaaaaj de izgulok....éjszaka vagy. 5x felkeltem:-))) megpróbálok az orvoshoz is bejutni valahogy. Mert a magándoki, akihez TÖBBÉ NEM MEGYEK, valami bakteriális fertőzést talált...igaz, semmi jele nincsen...főleg, hogy még mielőtt tudta volna, laboreredmény alapján, hogy van e bajom, vagy nincs...ő már fel is írt egy kúpot. Használom, de semmi folyás nincsen, sem viszketés...semmi.

Azért kiváncsi lennék.. Nem bíztam benne...

Na jól van, tényleg megyek...nagyon izgulok:D remélem képet is kapok:))))

Puszi lányok:-)) nektek meg szép és nyugis napot!!!

2013. márc. 18. 09:14
 15/17 A kérdező kommentje:
Azigen, hát akkor mindenképpen jó lenne ha megnézne másik doki is :) Köszii, szép napot neked is, és irj mindenképp !!! :)))
2013. márc. 18. 11:20
 16/17 anonim ***** válasza:

Na sziasztok Csajok:-)

Minden rendben!!!!

BPD:22mm

Tarkóredő NT:2.1mm(normál vastagság)

140/min a pindúr pulzusa:-)))

CRL:64mm

12+3 vagyok ma, szóval a babus jó nagy:-)))

Voltam kombinált down szűrű vérvételen is, ha már arra jártam! Nem volt drága 9000ft:-)

Ma puffadtam nagyon, és fáj is...:-( a doki azt momdta, diéta..plusz espumisan:-))

2013. márc. 18. 13:27
 17/17 A kérdező kommentje:
Jajj de jó, örülök :)) Gratulálok, így tovább :)
2013. márc. 19. 11:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!