Vannak itt 5 hetes friss kismamik? Hogy vagytok? Tünete?
Érzések?
Szia! Itt vagyok! :) Én annyit vettem észre magamon, hogy nagyon fáradékony vagyok. Ha tehetném, egész nap aludnék. Étvágyam abszolút nincsen, naponta egyszer eszem, akkor is szinte úgy erőszakolom magamba az ételt. Na és Te?
2013. febr. 26. 17:23
Én 6 hetes vagyok, nem hányok, néha van hányingerem, folyton ennék, de semmihez nincs étvágyam, fájnak a melleim, fájdogál a hasam. állandóan babás dolgoakt nézegetek :D jövő héten megyek zh-ra, akkor már lesz szívhang, ha minden jól megy :)
2013. febr. 26. 17:29
3/14 A kérdező kommentje:
A mellem nagyon feszül,időnként fáj.Rettenetesen fáradt vagyok...:-)Ma egész nap émelyegtem.A szaglásom egyébként is érzékeny,de most...
Első válaszoló vagyok. Ti voltatok már nőgyógyásznál? Nagyon kedves ismerősöm az a védőnéni, akihez tartunk majd, és ő mondta, hogy két hetet várjak, mert még úgysem tudnának mit mondani.
2013. febr. 26. 17:33
2es vagyok, 5+1 hetesen hasi uh-n petezsákot látott, írt fel duphastont, mert már volt egy vetélésem.
2013. febr. 26. 17:36
6/14 A kérdező kommentje:
Abban a szerencsés helyzetben vagyok,hogy rokoni vonatozás miatt bármikor mehetek...Tehát már múlt héten nem bírtam magammal s voltam de nem látott semmit,pedig a kislányomat 4 hetesen már látták...Na így aztán holnap újra megyünk,jövő héten meg hét vége felé ha minden igaz újra, hogy szívhangot hallgassunk.Aztán persze nem megyek minden szíre-szóra de most nagyon izgulok..
7/14 A kérdező kommentje:
Sajnálom második!Akkor nagyon vigyázz magatokra!Biztosan minden rendben lesz most!Nekem első babám császáros volt,toxémiám volt(mára hamarosan 4 éves nagylány:-),de én is pozitívan próbálok a dolgokhoz állni..
én is 5 hetes lehetek. Igazából nem tudom hány hetes hány napos vagyok, de ma vagyok a ciklusom 44. napján. És később fogant, mint félidő, tehát 5 hetes lehetek.
Fáradékony vagyok és sajnos elkaptam egy hüvelyi gombafertőzést. :( Holnap megyek az orvoshoz, még előtte nem is voltam. Mellem feszül, néha jobban érzem, néha kevésbé. Hasamat alig érzem, nagy nagy ritkán érzek menszi jellegű enyhe fájdalmat.
2013. febr. 26. 18:45
Köszi, jól. :) Javult az étvágyam, aminek nagyon örülök, mert eddig nagyon sovány voltam, és most sikerült visszahíznom a ledobált kilókat. Kívánom a húsokat, csípős ételeket. A mellbimbóm érintésre érzékeny, néha érzem a hasamat, de egyelőre ennyi. :) Biztos fáradékony is vagyok, mert az előzőekkel is az voltam, de mivel nem tehetem meg, hogy pihenek, ezt nem mondom biztosra. :) Mindenkinek boldog babavárást! :)
2013. febr. 26. 19:16
én kb 3-4 hetes lehetek, de már most van hogy hányingerem van, émelygek, szagokra irtó érzékeny vagyok, néha van kicsi has szúrkám, a melleim meg vmikor annyira fájnak h a púlcsi is fáj ha hozzá ér!! Holnap derül ki hogy kb hány hetes lehetek v h télleg terhes vagyok e de a házi orvosom meg a védőnő azt mondta a tünetek miatt biztos!!
Gratulálok a babához, nekem 3 év után jönne össze újra!
2013. febr. 26. 19:54
Kapcsolódó kérdések: