16 hetes kismamik hogy vagytok?
Sziasztok!
Szívesen beszélgetnék olyanokkal akik szintén kisbabát várnak és a 16hét környékén járnak. :)
Én most második gyermekemet várom és a héten vagyunk 16 hetesek.
Szia! Én 17+3 hetes vagyok, és köszönjük nagyon jól vagyunk! A múlt héten voltunk 4d ultrahangon és láttuk, őfelségét :D Aki kisfiú :D
Sajnos vagy nem, de nagyon kerekedik már a pocim, és ennek meg is látszik az eredménye, mert már legalább 15 csík jelent meg a hasamon...
A derekam és a csípő forgóm nagyon szokott fájni estére, olyankor már nehezen megy a mozgás..:D
Most pár napja kívánós lettem, aminek annyira szintén nem örülök, mert az édességet kívánom állandóan sütit, megy ilyesmit.
Délelőtt egy üveg befőttet ettem meg, mamám küldte.. pedig 10 éve nem ettem mert nem szeretem :D
És ti hogy vagytok?
Nagyon szépen köszönöm a válaszokat. :) Én még nem tudom, hogy a második babám milyen nemű lesz. Gondosan takargatja magát. De nem is izgulok ezen, hisz legkésőbb a szüléskor kiderül. Nekem is van pocim bár lehet azért látványos még mert második baba és az előző terhességemhez viszonyítva is -10kg-al kezdtem el a mostani baba várást.
Jól vagyok mocorog már a babám érzem rendesen. Ti érzitek már?
Első baba?
Igen nekem is fura volt. Én most a héten fogom megcsináltatni az Afp-et csak tudnám mikor mert a lányom beteg és nem nagyon tudom kire hagyni. Lehet csütörtök magasságában fogom intézni.
Te mozogsz így kismamaként?
1. vagyok, hát nem nagyon.. :( szégyenemre..
Nincs munkahelyem így valószínűleg ezt az időt már itthon töltöm... sajnos már a beugrós munkahelyről se hívnak..
Annyi a mozgásom, hogy heti 2x lemegyek sétálni barátnőmmel meg a babájával, a párom szabadnapjain egész nap úton vagyunk heti 3 nap, és az itthoni teendőket elvégzem...
sajnos ennyi.... várom hogy jöjjön a jó idő, mert akkor még lenne is kedvem menni akár egyedül is sétálni :D
Te mozogsz?
Igen. Mondjuk én a terhesség előt is mozogtam. Rubint Rékára meg meg fordul a fejembe , hogy popsira a régi edzésemet csinálom majd heti 1 alkalommal de nem igazán merem. De keresek még más tornát is mert Dvd-re csinálom mert dolgozok és nem tudok eljutni csoportos tornára.
Mondjuk ez elég mozgás lehet a gyerek nevelés háztartás munka és a három emeletnyi lépcsőzés mert nincsen liftünk ahol lakunk. :)
Mikorra vagy kiírva?
Én augusztus 10-re.
Mondjuk nekünk sincs liftünk... most még szerencse, de ha meglesz a baba...jaj nekem :D
Én augusztus 1. re vagyok kiírva :D
Sziasztok!
Én szombaton leszek 16 hetes. Augusztus 17-re vagyok kiírva. Elvileg kislány lesz, de még nem mondták biztosra.
Jól vagyunk, azt leszámítva, hogy 1 hét múlva kell amniocentézisre mennem. De mivel hiszem, hogy minden rendben, így nem félek.
Nekem is második. Úgy 2 hete nagyon nő a pocak :)
Mivel van egy 2 évesem, így mozgás az akad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!