Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 16 hetes kismamik hogy vagytok?

16 hetes kismamik hogy vagytok?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Szívesen beszélgetnék olyanokkal akik szintén kisbabát várnak és a 16hét környékén járnak. :)

Én most második gyermekemet várom és a héten vagyunk 16 hetesek.

2013. febr. 25. 18:09
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:

Sziasztok! Én is aug 10-re vagyok kiírva, harmadik baba, fiú lesz. Van egy 12 éves lányom és egy 2 éves fiam. Afp-re holnap megyek. A mozgást (szobabicikli) sajnos fel kellett függesztenem egy időre, mert az erkélyen van és nagyon hidegek voltak, de remélem 1-2 hét múlva folytathatom. Azért a 2 évesem mellett van mit mozogjak. Merrefelé laktok, hol fogtok szülni? Én Bp-i vagyok, a Jánosban van az orvosom. A pocakom már nekem is látszódik, úgy veszem észre, mindegyik terhességnél előbb, és a kicsi is mozog már jó pár napja. Sajnos még néha mindig van hányingerem, ez a baba volt a legkitartóbb...

Jó babavárást mindenkinek!

2013. febr. 25. 21:13
 12/20 anonim ***** válasza:
Én 16+5 vagyok, és köszi, jól vagyunk! Bár állandóan tudnék aludni... Már szép nagy a pocim. 6. baba, és úgy néz ki, kislány, de még nem 100%. Mindenkinek boldog babavárást!
2013. febr. 25. 22:17
 13/20 anonim ***** válasza:
2.es vagyok.En aug.18.ra vagyok kiirva.En nem nagyon mozgok mert ez a 3.terhessegem,es volt 2 vetelesem,es nagyon vigyazunk,nem kockaztatunk..Persze ha erzek erot ket naponta takaritok..:) De a parom sokat segit..Meg mostanaban szoktam neha setalni de utana nagyon elfaradok..En meg nem vagyok benne biztos,de neha mintha ereznem ot.:) Ja es en Skociaban fogok szulni,mert itt elunk..:)
2013. febr. 25. 22:55
 14/20 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Én 2 nap múlva leszek 16 hetes. Jól vagyunk, bár még nem érzem a babát, próbálok néha mozogni, kicsit tornázgatni,de csak óvatosan. A kedvemet csak az húzza le, h be akarom vállalni az amniot, és félek a következményektől. Akinek bevállalta közületek, annak mi indokolta? Valamelyik eredmény, vagy az életkor?

2013. febr. 26. 07:32
 15/20 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

Jaj de jó sokan lettünk. :) De nem baj az a jó, ha gyűlik a kis csapat. Igen tudom egy két éves gyerek mellett mennyi mozgás van az én lányom is két és fél éves novemberben lesz majd 3.

Gratulálok mindenkinek a babákhoz. Akiknek már többedik baba tőlük szeretnék egy kis tanácsot kérni hogy a tesó érkezését hogy oldottátok meg, hogy ne legyen testvér féltékenység? Meséltetek róla? Utána hogyan szerveztétek a napokat amikor már otthon voltatok?

2013. febr. 26. 07:43
 16/20 anonim ***** válasza:
12-es válaszoló vagyok (6. babás). Nálunk másfél éves volt a legnagyobb, mikor a második született, és összesen 1 vagy 2 napig tartott a féltékenység, utána el is felejtette, hogy valaha volt egyedül is... A többinél meg már természetes volt nekik, hogy újabb tesó érkezik, alig várták, és nem voltak féltékenyek. Szülés utáni időszakban mindig akadt segítség, így amíg mások babáztak, én tudtam a nagyobbakkal foglalkozni. Fontos időt szánni rájuk, hogy ne érezzék mellőzve magukat (nem csak a szülést követően, hanem később is)...
2013. febr. 26. 08:17
 17/20 A kérdező kommentje:

Kedves 12-es válaszoló! Gratulálok a 6 babához. :)

Én is nagy családot szeretnék de majd kiderül, hogy mennyi lesz belőle.

Akkor te főállású anya vagy?

Mennyi idősek a nagyok?

Én megmondom, őszintén nem is magától a szüléstől félek, hanem attól a párnaptól amikor a lányom nem fog látni.

2013. febr. 26. 09:03
 18/20 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

sziasztok!!!

Én augusztus 7-re vagyok kiírva, 3. baba....

Pocakom már szépen látszódik,15 hét óta nőtt sokat!!!, a baba olyanokat rúg néha hogy ha oda teszem a kezem már lehet érezni is ....de ugye el kell kapni még a pillanatot...reggel és este különösen aktív, napközben sokat alszik :)

Nemét nem tudni még, afp-n már voltam.....

2013. febr. 26. 10:33
 19/20 anonim ***** válasza:

12-es vagyok megint.

Köszönöm!

Megértelek, nekem is mindig nagyon hiányoztak a nagyobbak, mikor szültem... :-(

A "nagyok" 8; 6,5; 4,5; 3 és 1,5 évesek (kerekítve). Szerintem nagyon jó a nagy család, legalábbis mi nagyon élvezzük (minden baba tervezett volt)! Sok sikert nektek is a terveitekhez! :-)

2013. febr. 26. 12:07
 20/20 A kérdező kommentje:

Üdv az új válaszolónak. :) Én csütörtökön fogok menni az Afp-t megcsináltatni. Nekem torna után nagyon aktív a babám. :)Akkor felpörög és amikor Apa hazaér akkor megint. :)

12 válaszoló lehet te nekem tudsz segíteni. Bölcsis a lányom mert visszamentem dolgozni. Szerinted marathat a bölcsiben? Vagy ha megszületik akkor ki kellene vennem majd? Tettem fel egy kérdést kaptam sk jó tapasztalatott, de az az igazság kicsit elment, abba a vitába, hogy aki otthon van az egyik gyerekkel az ne adja be a bölcsibe a gyerekét.Viszont elgondolkoztam azon, hogy a lányomnak nem biztos, hogy jót tenne, ha a kis barátaitól elszakítanánk. Szeret oda járni. Jaj de nehéz vagy csak én bonyolítom túl, mert azért a majdnem három éves lányomnak mert nyáron már csak egy pár hónap fogja elválasztani akkor már nem biztos, hogy csak én kellek majd neki. Mert három éves kor körül kezdenek el a gyerekek egymással játszani nem egymás mellett a másik, hogy nem sokára amúgy is óvodába menne már nem szakítanám ki a közösségből, hogy ezeket a hülye beteges időszakot előröl kezdjük.

2013. febr. 26. 15:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!