16 Hetet betöltött kismamik, hogy vagytok?
Tegnap töltöttem a 16. hetet. Néha vannak még nagyon erős hányingereim, de nagyrészt jól vagyok, néha fájdogál a hasam, de 1-2 szem Mg-tól hamar elmúlik.
Kislányt várok:)
16+1 hkm
Megvagyok, lassan végre felkelhetek. A 8. hét óta feküdnöm kellett egy hematoma miatt, aztán mikor végre abból felkelhettem volna, kellett egy amnio és moat az miatt fekszem, de már csak pár napot.
Hányingerem nincs, nem is volt, de a hasam picit görcsölget. Normál esetben időszerő lenne a menstruáció, 4 hete is görcsölt, de amúgy nem erős.
Enni mikor hogy tudok, az elmúlt két hétben éhesnek ugyan éhes voltam, de minden kaja gondolatától elment az étvágyam. Most ez sincs.
Nem mondták meg, hogy fiú e vagy lány, de ez majd most már mindenképp ki fog derülni és ráadásul 100%-ra a magzatvízből. Hogy mit szeretnék? Lehet, hogy ki fogtok nevetni, de nekem egyszer azt jósolták (asztrológus) fiam lesz. Talán szívem szerint icipicit tényleg fiút szeretnék jobban, de mivel mást is jósoltak ezzel összefüggésben ezért jobban örülnék lánynak, hogy a jóslat ne teljesüljön. Amúgy sajnos vagy nem sajnos eddig minden bejött. :-/
Pont ma lettem 16 hetes.
en mar tudok enni (huu eleg sokat is :D), de meg mindig heti ketszer kb hanyok...16. hetig elotte minden nap, nem csak reggel.
Marcius 6an tudjuk meg a nemet, de erdekes hogy mindenki aki eddig tippelt, fiut tippelt, az en tippem is fiu...hat majd meglatjuk, egy kislanynak is ugyanugy orulnenk :)
Te jó ég! 5 gyerek! nem semmi! :)
én 17 hetes vagyok lányom lesz. Sokat pisilek , meg eszek, de ma elhatároztam, hogy vigyázni fogok, majd meglátjuk..
amúgy még fáradtság, meg sokszor elpityergem magam szinte bármin. :) de tudom, hogy csak a hormonok miatt . és nagyon várom a jóidőt!!!!
16+3 hetes kismama vagyok.én múlt héten kerültem korházba mert görcsölt a hasam elmentem megvizsgáltak és észrevették hogy nyitott a méhszáj 1 ujjnyira.nekem hányingerem nagyon nincs és nem is volt csak a húsundorom van és érzékeny vagyok a szagokra.Én is mindig a savanyút és azédesset kívánom és kislányom lessz.
Jó babavárást kívánok .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!