28. hét körül járó kismamik! Sokat mocorog a babátok? Hol és mikor milyen testhelyzetben érzitek leginkább?
Van olyan hogy kinyomja magát? Vagy, hogy összegömbölyödik a pocak egyik felén, ami látható és érezhető is (kicsit eldeformálódik a pocak) és ott van egy darabig?
Milyen élményeitek vannak ezzel kapcsolatban?
:-)
Szia!
Az én fiam igazi örökmozgó:) De sajnos ma valamiért nem nagyon mocorog, pedig kipróbáltam sok mindent(kóla, fagyi, tusolás, fekvés)de nem történt más, csak elkezdett csuklani.
Kiszokta magát nyomni, eléggé fájdalmas tud lenni:)
Te hogy érzed magad? Sokat mozog?
28hkm.
pont most volt ilyen, jobb oldalra kirakta magát, nekem fej végű a fekvés, sokat mozog nem is tudom mikor alszik :)
28 hkm
Nekem is egyre többet mocorog. Ha elfekszem, akkor szinte mindig. Először főleg este, aztán reggel-este, mostanra pedig már a nap bármely szakában beindul... :-)
Nagyon sokszor kinyomja a kis popsiját, olyan vicces tud lenni! :-) És nagyon sokszor van olyan, hogy összegömbölyödik a köldökömtől bal oldalra és akkor úgy néz ki, mintha lenne a pocakomban, azon a felén egy kis labda! Nagyon édes tud lenni!! :-) Jó érzések ezek nagyon! Mindig mosolyt csal az arcomra! :-) Eddig a vizsgálatokon mindig fejvégű volt, de néha úgy érzem, a mozgásából, mintha keresztbe feküdne bennem, de hát gondolom van még helye forgolódni!
Nekem első babám lesz és már nagyon várjuk! :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!