Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kismamik! Ti zuhanyoztok vagy...

Kismamik! Ti zuhanyoztok vagy kádban fürdötök leginkább?

Figyelt kérdés

Én eddig a terhességem eleje óta, csak zuhanyoztam, mivel mindig volt kisebb-nagyobb bajom (pl. hosszan elhúzódó hólyaghurut), ami miatt inkább ezt javasolta az orvos. Na de most úgy néz ki már minden rendben és, hogy őszinte legyek néha jó lenne elterülni egy kád (persze nem túl forró) vízben. Szabad?

26hkm

2013. febr. 5. 20:29
 1/7 anonim ***** válasza:

Zuhanyzom. Sokkal jobban esik, mint üldögélni.

Egész terhesség alatt feküdnöm kell. Ekkor pedig olyan jó állni, élvezni, hogy a víz folyik rám és nem terülök el benne.

2013. febr. 5. 20:32
 2/7 anonim ***** válasza:

Én is zuhanyoztam.

Leginkább azért, mert a fürdőt nem ajánlotta a doki terhesen (folyamatosan visszatérő hüvelyfertőzésem volt és ezért sem ajánlotta, na meg alapból sem).

Egyszer ültem kádba, 40 hét 2 naposan, hogy végre meginduljon a szülés. Nem tudom, hogy ennek hatására, de másnap meglett a baba. :)

2013. febr. 5. 20:34
 3/7 anonim ***** válasza:
Én nem zuhanyzóm nekem hála ég nincs semmilyen fertőzésem sem nyitott méhszáj, én fázos vagyok szóval zuhanyozni nem szeretek, kádban viszont este jó lazulni a jó meleg vízben hozzáteszem nem forró . Viszont a terhességem vége felé már én is zuhanyozni fogok, mert én is úgy halottam a terhesség vége felé beindítja a szülést a forró vízes kádas fürdés.
2013. febr. 5. 20:42
 4/7 anonim ***** válasza:
Nem fürödtem, eleve hideg vízben a fenének van kedve, ráadásul nagyon könnyen fertőzést lehet kapni a fürdőzéstől van ismerősöm aki emiatt vetélt el 17 hetesen.
2013. febr. 5. 20:55
 5/7 anonim ***** válasza:
Jobban szeretem a zuhanyt, terhesseg alatt pedig nalam nem is kerdes csak zuhany.
2013. febr. 5. 23:04
 6/7 anonim ***** válasza:

Nagy fürdős vagyok, természetesen semmi egyéb gond nincs ami miatt nem lehetne.

Az első gyerkőcnél is fürödtem és minden rendben volt.

Aki esetleg nem biztos benne az gondolom úgyis egyeztet az orvosával.

Hideg vízben persze én sem fürdenék, de nem is kell, kellemes melegben kifejezetten szeretek kicsit elnyújtózni, ellazít estére.

2013. febr. 6. 01:04
 7/7 anonim ***** válasza:
Napi szinten zuhanyzok, de kb. heti kétszer fürdök. Minden terhességem alatt fürödtem, sosem volt gond belőle.
2013. febr. 6. 08:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!