Kismamik! Ti zuhanyoztok vagy kádban fürdötök leginkább?
Én eddig a terhességem eleje óta, csak zuhanyoztam, mivel mindig volt kisebb-nagyobb bajom (pl. hosszan elhúzódó hólyaghurut), ami miatt inkább ezt javasolta az orvos. Na de most úgy néz ki már minden rendben és, hogy őszinte legyek néha jó lenne elterülni egy kád (persze nem túl forró) vízben. Szabad?
26hkm
Zuhanyzom. Sokkal jobban esik, mint üldögélni.
Egész terhesség alatt feküdnöm kell. Ekkor pedig olyan jó állni, élvezni, hogy a víz folyik rám és nem terülök el benne.
Én is zuhanyoztam.
Leginkább azért, mert a fürdőt nem ajánlotta a doki terhesen (folyamatosan visszatérő hüvelyfertőzésem volt és ezért sem ajánlotta, na meg alapból sem).
Egyszer ültem kádba, 40 hét 2 naposan, hogy végre meginduljon a szülés. Nem tudom, hogy ennek hatására, de másnap meglett a baba. :)
Nagy fürdős vagyok, természetesen semmi egyéb gond nincs ami miatt nem lehetne.
Az első gyerkőcnél is fürödtem és minden rendben volt.
Aki esetleg nem biztos benne az gondolom úgyis egyeztet az orvosával.
Hideg vízben persze én sem fürdenék, de nem is kell, kellemes melegben kifejezetten szeretek kicsit elnyújtózni, ellazít estére.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!