Ti hol vásároltok születendő babátoknak? Neten (milyen oldalakról) rendeltek, vagy inkább személyesen a bababoltban (de melyikben) leginkább?
Eddig még semmit nem vettünk, de most már szeretnénk apránként beszerezni mindent, hogy ne maradjon semmi az utolsó pillanatokra! Gondolok itt mindenre, amire a babának szüksége van! A babakocsi, kiságytól... a legapróbb dolgokig... elérhető áron! Írhatnátok olyat is, ahol többször vannak, jó akciók!
Köszönöm előre is segítségeteket! :)
Minden vaterán teszveszen vettem meg az első gyermekemnek , most a másodiknak is!
Bútort, babakocsit újat, de így is olcsóbban mint üzletben.
Ruhák többségét használtan szintén vatera teszvesz.
Új ruhákat Tesco Auschanban.
Mindent újonnan vettünk 3 helyről:
Babaszafari (Babakocsi, kiságy, ágynemű, és néhány apróság) Itt ha több mindet veszel, akkor van kedvezmény. Úgy emlékszem úgy volt, hogy a levásárolt összeg 10-15 %-árét ajándékot kapsz, amit választassz. Tehát megvettük az ágyat és a babakocsit, és az "ajándékból" az ágyneműt, pelenkázó feltétet, cumit, néhány apróságot...
Személyesen voltunk, a férjem alkudott is, a színes kiságyat lealkudta a sima fa színű árára, pedig kb 10-15 volt a különbség...
Mária bababolt: itt ruhákat, textilpelenkát, takarót, főleg textil dolgokat, meg kis kádat, szerintem ezek itt nagyon jó árban vannak a többi bababolthoz képest.
Brendon: cuki, cumisüveg, egyéb kiegészítők, később sport babakocsit itt vettük
jah, meg az Auchanban (vagyis Cora volt még akkor) légzésfigyelő, mert épp akciós volt
Kiságyat, pelenkázó komódot, törölközőket, lepedőt, textil pelust, kiskádat, sportbabakocsit, hálózsákokat, cumit és cumisüveget az Elefáni bababoltba vettük meg. Kókuszmatracot és az ágyneműt a Sparba vettük meg, akciós volt.
Ruhákat a tescoba, lidlbe, aldiba vettük.
Mindent személyesen vettünk meg!
Nekem kellett,hogy megnézzem, megfogjam, amit veszek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!