17 hetes kismamik! Ti éritek már mocorogni a babátok? Ha igen, milyen gyakorisággal és milyen helyzetekben leginkább?
Én is 17 hetesen éreztem először hanyatt fekve.Aztán rá két napra és azóta minden nap.
Először csak fekve,aztán már ülve is,és mostanra már állva is érzem.
25 hetes kismama
Én pont ma töltöttem be a 18. hetet.Pár napja,kb 5 nappal ezelőtt éreztem rázkódást-remegést a hasam aljában,főként csak késő este amikor lefeküdtem aludni.Aztán kb 3 napig nem éreztem semmit sem,tegnap este óta viszont megint érzem ezt a remegést,és most már erősebben.Néha olyan,mintha határozottan rúgna.Ezt éreztem tegnap este amikor már lefeküdtem,és ma is már vagy 3x eddig,viszont ma reggel óta úton voltam,szóval ülő helyzetben is érzem most már :)
Neked is nemsokára beindul :)) Én szerintem ettől már csak jobban és erősebben fogom napról napra érezni.
Boldog babavárást :)
18 hkm
Köszönöm az eddigi válaszokat! :)
Tegnap egyszer álló helyzetben olyan érzésem volt, mintha remegne valami alul a hasamban. Valahogy úgy éreztem kb ahogy a kedves utolsó válaszoló leírta! :) Nagyon gyengén, pár pillanatig, mintha remegett volna... Nem merem biztosra gondolni, hogy a baba volt az, de bízom benne! :)Szerintetek?? Olyan jó lenne már érezni, sokkal valóságosabb lenne már az állapot! :)
Kedves kérdező,az már biztos,hogy a baba mozgása!!Én is ilyen remegést éreztem a hasamban először,és akkor nekem azt írta itt mindenki,hogy igen,ez már a baba!! :)
Most már inkább hasonlítanám lüktetéshez nem is remegéshez :)
A 18 hetes kismama voltam :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!