Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 38 hetet betöltött kismamik...

38 hetet betöltött kismamik vannak itt?!

Figyelt kérdés
Én most vagyok 38+4 hetes és olyan jó lenne már tul lenni rajta. Éjszaka fél 1-töl folyamatosan 20 percenként jöttek a fájások,aztán lecsökkent 10 percesekre ,már azon gondolkodtam,hova vigyük a gyerköcöket mert fél 4-ig jöttek is szépen és utána nem elaludtam?! :-( ,pedig már annyira örültem,hogy meg van oldva a valentin napi ajándék apának...,most meg itt ülök és figyelgetem magam,nem az igazi,de azért nem tudom,hogy lesz-e belöle valami ma,már volt egy ilyen éjszakánk,de most azért elég szép intenzív fájások voltak és most meg semmi azon kívül,hogy egy kicsit feszít ha mozgok. Más is volt így?!
2013. febr. 14. 08:32
 1/1 Félőske22 válasza:
2013. márc. 3. 22:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!