Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kismamik ki hogyan alszik,...

Kismamik ki hogyan alszik, milyen pózban? Hogy kényelmes?

Figyelt kérdés

Én az oldalamon, a hasam alatt és a térdeim közt van egy párna, de így is kényelmetlen. Mit tehetnék még? Mindig is nagy hason alvó voltam, de ugye az most lehetetlen:) Ti mit csináltok?

27+4 hkm.

2013. febr. 12. 16:03
 1/4 anonim ***** válasza:
bizony az alvás az nehéz ügy, én ikreket várok és akkora hasam van mint aki már a negyvenedik hétben van pedig van még legalább két hónap a legjava. nekem is párna van a hasam alatt hol az egyik oldalamon alszom hol a másikon persze a páromban kapaszkodok meg hogy megtudjak fordulni, és természetesen ha már megfordulok ki kell menni wc-re is, az éjszakák voltak régen a kedvenc napszakjaim de most utálom fél éjszakákat tv-zek. nem baj legalább mire megszületnek a picik edzésben leszünk és meg sem fog kottyani hogy felkeljünk
2013. febr. 12. 16:09
 2/4 anonim ***** válasza:
Nekem csak a baloldalon alvást tolerálja a baba, de nekem is így a legkényelmesebb. Hasam alatt kispárnával, takaróval.
2013. febr. 12. 17:08
 3/4 anonim ***** válasza:
Oldalamon (hol ezen, hol azon), a két térdem között szoptatós párnával.
2013. febr. 12. 17:50
 4/4 Gabi86 ***** válasza:
kedves 2 válaszadó.nekem meg pont az ellenkező oldalon,hagy aludni a baba.én már egy hónapja nem alszom jól.pedig imádtam aludni.volt hogy 10-12 órat is tudtam egyhuzamban.én oldalamon aludtam eddig is,de elzsibbadok ha folyamatosan az egyik oldalamon fekszem,de a picurnak meg máshogy nem jó vagy legalábbis rugdos ha a hátamon vagy a bal oldalamon akarok aludni.engem mondjuk nem zavar,mert én nagyon szerettem volna gyereket ami hála isten meg is valósult és ezért ez a kis "kényelmetlenség" belefér.nekem az egész terhességem jól telik.
2013. febr. 12. 21:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!