Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 26,27,28,29 hetes kismamik...

26,27,28,29 hetes kismamik hogy vagytok? Mennyit keményedtek?

Figyelt kérdés
Mi a baba neme? Gyomorégéssel hogy álltok? Mennyi magit szedtek?
2013. febr. 11. 20:16
 1/6 anonim ***** válasza:

Én eszem rendesen a magnéziumot, 900 mg körül naponta, mert most már vannak jóslók rendesen, első babámnál egy sem volt. Most vagyok a 27. hét közepén. Szerencsére gyeden vagyok, így tudok pihenni, kell is. Gyomorégésem viszont nincs, elsőnél volt. Kisfiúnk lesz, előző lány :)

És Te? Mesélj:)

2013. febr. 11. 21:20
 2/6 A kérdező kommentje:
Szia! Én napi 1500mg-ot szedek, van mikor többet is. Sajnos elkezdődött a gyomorégés is:( Nekem fiam lesz, meg van már két lányom. Én pénteken töltöm a 28 hetet:) A méhszáj a 23. héttől nyílik, ma voltam dokinál, 3100 a méhszájérték. Remélem kihúzzuk még 10 hétig:))
2013. febr. 11. 21:30
 3/6 anonim ***** válasza:
Szia, napi 600 mg magnéziumot szedek,semmit nem használ. Csütörtökön leszek 27 hetes. Kislány lesz. Ja és pánikbeteg vagyok,szoval nem vagyok túl jól.
2013. febr. 11. 22:21
 4/6 anonim ***** válasza:

28hetes vagyok igen elégsokat keményedek:( napi 3x1 magne b6-ot szedek de bemegy 6x1is

kislány lessz.gyomorégés még ritka

2013. febr. 11. 22:23
 5/6 anonim ***** válasza:

Szia.

Én holnap töltöm a 28. hetet,és naponta keményedek többször is,ha pedig front is van,akkor menzesz szerű görcseim is vannak,hol gyengébben,hol erősebben.Magnerotot szedek,napi 3x1 szemet kell kötelezően(1500 mg),de ha kell akkor többet is bevehetek belőle..csütörtökön pl 6 szemet vettem be(3000mg),mert reggel 7től este 5ig görcsöltem és keményedtem.Na utána már jobb lett,de akkor is csak azért,mert lefeküdtem.Gyomrom még nem ég,viszont már van olyan nap,amikor feljön a savam a torkomra és akkor Rennie-t veszek be.Kisfiam lesz :)

2013. febr. 11. 23:04
 6/6 anonim ***** válasza:
Szia én 29 hét 1 napos vagyok,és semmi bajom!nem keményedek(bár kímélem is magam és nem dolgozom már).magnerotot szedek a terhesség eleje óta.A legjobb,csak ajánlani tudom.Boldog babavárást!Első babás fiús kismama:)
2013. febr. 12. 08:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!