Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kismamik! Hol lehet kényelmes...

Kismamik! Hol lehet kényelmes kismama nadrágokat venni? Tudtok üzleteket ajánlani?

Figyelt kérdés
Elég nehéz most megfelelő ruhát találnom. Olyan nadrágot keresek, ami kifejezetten kismamáknak van, de nem csak egy pici gumis rész van hozzá, hanem, ami már az alhastól kezdődik. Még csak 14 hetes vagyok és semmi normálisba nem férek be (kivéve a gumis derekú naci, de az meg szorít felül), a kismama ruhák, amit eddig találtam sajnos szintén nem túl kényelmesek még, mert egy farmernél pl. a gumis rész az alhas fölött kezdődik és nekem most még arra a részre is nyúló anyag kellene. Tudtok esetleg valami jó kis helyet/ket ajánlani? Már az sem számít, ha esetleg drágább.
2010. aug. 4. 17:15
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Én most vettem a C&A-ból két kismama farmert, 9900.- ról 2490-re volt leárazva. Most nagyon jó áron vannak akcióban!

2010. aug. 4. 17:18
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Én turiztam, és nagyon jókat találtam. :-)
2010. aug. 4. 17:37
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Én a sárkánycenterbe találtam egy boltot ahol a halásznadrágtól a szoknyáig minden van. Hosszu nadrágokat vettem 4500Ft.
2010. aug. 4. 17:46
 4/10 anonim ***** válasza:

Szia! Én zarat vettem, igaz még tavaly télen a Váci utcában, ha jól emlékszem 14000 forint körül volt.

De épp ma láttam, hogy h&m-ben le van értékelve elég sok minden és jól néztek ki. :)

Nagyon boldog babavárást!

2010. aug. 4. 18:20
 5/10 anonim ***** válasza:
Szia, [link] szerintem nagyon sok jó és megfizethető dolgok vannak itt, és amit leakcióznak az pláne naaaaaaaaagyon jó áron van!
2010. aug. 4. 18:30
 6/10 anonim ***** válasza:
Szia, én a lövőház utcába szoktam menni, 3 bolt is van egymáshoz közel. A b.boomba nagyon jó fazonú nacik vannak. Sima farmert nehezen kapok magamra, de egyszerre 3 terhesnacit vettem itt.nagyon ajánlom...
2010. aug. 4. 18:47
 7/10 anonim ***** válasza:
szia, én az ázsia enterben vettem!hosszú gatyó 3600, halázsnaci 4500 volt, nagyon jók, szeretem őket!
2010. aug. 4. 19:17
 8/10 anonim ***** válasza:

Írd be a keresőbe,hogy :Elenor kismama ruha.Nagyon jó áron vannak kismama cuccai,jó minőségűek,és testreszabást is vállal!Szívből ajánlom!

30 heteske

2010. aug. 4. 22:12
 9/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen mindenkinek, most kaptam sok-sok ötletet!:) Mindenkinek boldog babavárást:)
2010. aug. 5. 10:05
 10/10 anonim ***** válasza:

Kedves első válaszoló!

Leírnád, hogy mik voltak még leárazva a C und A-ban? És hogy meddig tart az akció. Kismama ruhákra gondolok.

Köszi.

2010. aug. 5. 13:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!