Biztonsági övterelő kismamáknak. Mennyire kényelmes?
Figyelt kérdés
Nagyon szemezek vele, mert rengeteget vezetek. Mennyire kényelemes? Érdemes megvenni?
Persze tudom, hogy egy esetleges baleset esetén az öv nem nyomná meg a Babát...
Csak nem tudom, hogy használat közben milyen? Azt mondják, hogy olyan, mintha pelus lenne alattad :D
Aki használta, leírná a tapasztalatokat?
Köszi!
2011. máj. 6. 09:34
1/12 anonim válasza:
Szerintem egyáltalán nincs pelus-érzet. Annyi az egész, hogy a combjaidat "fogja" - ne erős érzésre gondolj, hanem csak annyira, mint a biztonsági öv "fogása". Nem kényelmetlen, nem zavaró.
2/12 anonim válasza:
Nagyon kényelmes, semmi gond nincs vele. Egyedül szoknyával nem olyan jó, de azzal is megoldható. És nem kell megvenned, ha Pesti vagy a MiniManóban ingyenesen lehet kölcsönözni, ha minden igaz. [link]
3/12 anonim válasza:
Nekem nagyon tetszik. Egyáltalán nem kényelmetlen, sőt. Az kicsit ciki amikor megállok valahol, szállnék ki és előtte a lábam között nyúlkálok :)) Vaterán vettem talán 3ezer Forintért.
4/12 A kérdező kommentje:
Köszi Lányok!
Meggyőztetek!
Férjemet meg is kérem, hogy vegyen a Brendonban egyet ha jön hazafelé!
Használtat nem szeretnék!
2011. máj. 6. 11:25
5/12 anonim válasza:
Nagyon jó csak drága. De lehet bababoltban bérelni is. Én vettem, teljesen meg vagyok vele elégedve, csak nyáron nem tudom, szoknyával milyen lesz :)
6/12 anonim válasza:
És mikor mármint hanyadik héttől kezdtétek használni, mert én is kaptam kölcsönbe a barátnőmtől, de nem tudom mikor kezdjem el használni.
7/12 anonim válasza:
Akkortól, amikor már zavart a biztonsági öv, magyarul amint elkezdtem gömbölyödni :)
Első válaszoló
8/12 anonim válasza:
2 vagyok és én a 6. héttől kezdtem használni. Akkor mentünk egy hosszabb útra és nem az én kényelmem, hanem a baba biztonsága miatt használtam elsősorban.
10/12 anonim válasza:
12:59 vagyok, kb. a 7-8. héttől.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!