Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Biztonsági övterelő kismamákna...

Biztonsági övterelő kismamáknak. Mennyire kényelmes?

Figyelt kérdés

Nagyon szemezek vele, mert rengeteget vezetek. Mennyire kényelemes? Érdemes megvenni?

Persze tudom, hogy egy esetleges baleset esetén az öv nem nyomná meg a Babát...

Csak nem tudom, hogy használat közben milyen? Azt mondják, hogy olyan, mintha pelus lenne alattad :D

Aki használta, leírná a tapasztalatokat?

Köszi!

2011. máj. 6. 09:34
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a válaszokat!

Időközben a férjem megvette, holnap fel is avatjuk. :)

Én most 11 hetes vagyok, de a biztonsági öv már nagyon kényelmetlen.

2011. máj. 6. 17:06
 12/12 anonim ***** válasza:

szia

en is vetettem mar a 6dik hettol hasznalom es semmi problemam nincs vele, csak tobabb tart 5masodpercel mig bekotod magad, sokat utazom es a mai vilagban hiaba vagy ovatos mas meg okozhat balesetet vagy veszelyes szituaciot es kisebb utes is a hason veszelyes lehet a babara nezve, szoval mindenkinek tanacsolni tudom, aki meg mar megvette az ne varjon vele egy percet se es a kovetkezo uton hasznalja, megeri

es egy poen: az ocsem azt mondta hogy szules utan szivesen hasznalna o mert hasfajasat amit a hosszu utazas alatt a biztonsagi ov szoritasa okoz ez megodja, szoval nem kenyelmetlen meg egy ferfinak sem :))))

2011. máj. 6. 20:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!