Biztonsági övterelő kismamáknak. Mennyire kényelmes?
Nagyon szemezek vele, mert rengeteget vezetek. Mennyire kényelemes? Érdemes megvenni?
Persze tudom, hogy egy esetleges baleset esetén az öv nem nyomná meg a Babát...
Csak nem tudom, hogy használat közben milyen? Azt mondják, hogy olyan, mintha pelus lenne alattad :D
Aki használta, leírná a tapasztalatokat?
Köszi!
Köszönöm szépen a válaszokat!
Időközben a férjem megvette, holnap fel is avatjuk. :)
Én most 11 hetes vagyok, de a biztonsági öv már nagyon kényelmetlen.
szia
en is vetettem mar a 6dik hettol hasznalom es semmi problemam nincs vele, csak tobabb tart 5masodpercel mig bekotod magad, sokat utazom es a mai vilagban hiaba vagy ovatos mas meg okozhat balesetet vagy veszelyes szituaciot es kisebb utes is a hason veszelyes lehet a babara nezve, szoval mindenkinek tanacsolni tudom, aki meg mar megvette az ne varjon vele egy percet se es a kovetkezo uton hasznalja, megeri
es egy poen: az ocsem azt mondta hogy szules utan szivesen hasznalna o mert hasfajasat amit a hosszu utazas alatt a biztonsagi ov szoritasa okoz ez megodja, szoval nem kenyelmetlen meg egy ferfinak sem :))))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!