Hogy lehet, hogy kényelmes hason aludnom? (33 hetesen)
Figyelt kérdés
33 hetes vagyok. Hason tudok a legkényelmesebben aludni. Ha oldalt fekszek, nagyon elkezd egy idő után fájni a hasam, ha hanyatt, akkor pedig annyira mocorog a babám, hogy képtelen vagyok normálisan pihenni, aludni pedig elképzelhetetlen. Félhason (lábat felhúzva) és teljes hason (lábakat kinyújtva, szétdobva) a legkényelmesebb. Hogy lehet ez? Másnak is volt ilyen?2011. szept. 2. 19:16
1/7 anonim válasza:
Én 30 hetes vagyok, de már régóta nem tudok hason aludni, ami a kedvenc alvópózom volt régen. Egész éjjel a két oldalamon váltakozva alszom, a poci alá gyűrve a kispárnát.
2/7 anonim válasza:
ÉN 19+2 hetes vagyok, még hason alszom, így a legkényelmesebb.
3/7 anonim válasza:
Nem félsz, hogy agyon nyomod a babát? Én még csak 12 hetes vagyok de már egy ideje nem alszom hason mert attol félek, hogy valami baja lesz a babának.Mert rendesen érzem ha rá fekszem. Pedig én is mindig hason aludtam el és nagyon hiányzik.
4/7 A kérdező kommentje:
Nem attól félek, hogy összenyomom, mert ha nyomnám, akkor fájna a hasam, vagy hevesen tiltakozna, hogy valami nem tetszik neki. Legalábbis szerintem. Inkább az aggaszt, hogy 33 hetesen hova van még helye ennyire elbújni ilyenkor, hogyha egészséges baba?! Márpedig doki szerint az.
2011. szept. 3. 09:37
5/7 anonim válasza:
Én nem félek, direkt rákérdeztem az orvosomtól is, ami jó nekem az jó a babának is. Egyébként nem lesz összenyomva a picike.
6/7 anonim válasza:
Harmadik vagyok!
Akkor irigyellek benneteket mert ti tudtok így aludni. Én meg mikor véletlen hasra vágom magam mert ugye így szeretnék a legjobban aludni, tisztára büntudatom van. meg én érzem is , hogy nyomom, ugyhogy nem is próbálkozom.
7/7 anonim válasza:
Én 37 hetesen is így alszom! A babó nem tiltakozik, és nekem azt mondta a doki ami nekem jó az jó a babának is. Az elsőnél amint megtudtam csak a hátamon mertem. A másodikom azt kifejezetten utálja. Amúgy nem nyomod össze mert ott a magzatvíz a folyadékot meg nem lehet összenyomni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!