8 hetes terhesen olyan a hasam, hogy már a nadrágjaimat sem tudom begombolni. Nem kényelmes.45-47 kg a súlyom,160 cm vagyok. Tapasztalatok?
Én ugyanígy voltam. Minden zavart, minden szorított. Vegyél 1-2 db kényelmes nadrágot(visszatűrős derkú, nem muszáj terhesnadrág) hidd el jó lesz a végéig, persze még fog kelleni terhesnadrág is.. Az első fiammal 9 hónapot a normál nadrágjaimat hordtam, letűrtem, a másodiknál ez nem ment.
50 kg-mal kezdtem és 163cm, vagyok
Majd jobb lesz, ha elmulik a puffadas. A mehed novekedese miatt a 12. hetig meg nem igazan kell pocakodnak lennie.
Probald ki azt is, hogy valamennyire hasznalod a hasizmod, ugyanugy tartod magad, mint baba elott, egyenes hat, fenek ki, has be (nem durvan, csak normalisan). Mert sokan a terhesseg tudata miatt osztonosen felvesznek egy kerdojeles tartast, ami nagyon nem tesz jot a hatnak, dereknak es a hasizmukat sem hasznaljak mar, ami miatt viszont feleslegesen ugrik ki a has es ido elott elkezd gyengulni a hasizom.
(Ez csak egy tipp volt, termeszetesen, ha nalad nem ez a helyzet, akkor ne vedd magadra.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!