Problémás első trimeszter! Másoknak is? Tapasztalatok?
Ma vagyok éppen 13 hetes, tegnap voltam először UH-n. Mindent rendben találtak, a pocaklakóm gyönyörű, azonban én mégis eléggé rosszul érzem magam. Állandóan szédelgek, mintha rángatnák alattam a földet, és folyamatosan belülről ráznák az agyamat. Gyenge vagyok, instabil, fáradékony. A fejem is gyakran fáj, és nem jó sem ülni, sem állni. A hányinger is gyakori, bár szerencsére hányni nem szoktam... Szedek Gravidát, MagneB6-ot, és most már vasat is, mert azt olvastam, hogy a vérszegénység okozhat ilyen tüneteket. Vérvizsgálatom a jövő héten lesz, ezért is érdekelne, hogy másoknál mi volt az oka a hasonló tüneteknek.
Ez a baba a második pocaklakóm egyébként, van már egy 3 és fél éves, eleven kisfiam, akivel semmi hasonlót nem tapasztaltam a terhesség során, végig jól éreztem magam. Így most nagyon nehéz, hiszen a fiamat is el kell látnom, ami sajnos nem mindig egyszerű, amikor talpon maradni is nehéz, annyira forog a világ.
Ötletek, trükkök szédülés ellen? El fog múlni? Ha igen, mikor?
Előre is köszönöm a válaszokat! :)
Én a terhesvitamintól voltam rosszul...
Illetve anélkül is, de attól még jobban..
Azt hittem sose lesz vége, de abbahagytam a terhesvitamint és 3 nap után elmúlott..:)
28hkm
Köszönöm a válaszaitokat!
Nos, a vassal leálltam, azzal megvárom a vérképem eredményét, viszont a Gravidát a fiammal is szedtem, és vele semmi bajt nem okozott. Nagyon várom a hétfőt, akkor megyek az orvoshoz, és mivel már időnként keményedek is, biztos, hogy van valami a háttérben. Igyekszem nyugodtnak maradni, bízom benne, hogy a tünetek el fognak múlni. Addig pedig kímélem magunkat, hanyagolom a takarítást, meg a nehezebb munkákat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!