Kismamik! Kinek mi a legnagyobb félelme?
Szüléstől,császármetszéstől,szülési komplikációktól,elvérzéstől,hogy nem lesz egészséges kisbabám(pl ne adj Isten vak lesz,vagy süket,vagy ilyesmi,amit nem lehet Uh-al kimutatni).
Szóval vannak félelmeim bőven,de már nem sok van szülésig,és remélem egészséges lesz a kisfiam és komplikáció mentes lesz a szülés,hogy természetes úton fogok megszülni és szülés után végre megnyugodhatok.
27+6 hkm
Bocsi, kicsit off, DE: ne ilyeneken agyaljatok! Fő a pozitív hozzáállás, és a hit, hogy minden rendben lesz. Nem félni kell, hanem élvezni a várandósságnak, ennek a különleges köteléknek minden percét.
Jó babavárást mindenkinek!
Szerintem jo dolog megosztani vagy legalabb leirni a felelmeinket.Jobb mintha az ember magaban ragodik.
Nekem az,hogy egeszseges legyen mert Mikor meg nem tudtam,hogy terhes vagyok cigiztem es alkoholt is ittam:-(
Nyilvan ha nagy gaz lenne mar eszre vettek volna most vagyok 36.0 hetes.De azert ott motoszkal bennem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!