Első babájukat váró kismamik hogy vagytok?
Jól vagyunk,csak ez a fránya derékfájás ne volna!Azt hittem megúszom,de sajnos nem!Kb egy hete kezdődött,de nagyon kínzó tud lenni...
Most a héten voltunk ultrahangon és már majdnem 1600gramm a kislányunk.Aki remélem tényleg lány,kétszer lánynak mondták de most pedig nem mutatta magát.Mindig is szégyenlős volt :)
Jó egészséget,boldog babavárást mindenkinek! :)
30hkm
Én még egész jól bírom, bár már egy füzetet teli tudnék írni a terhesség apró kellemetlenségeiről. :-) Érdekes, előre ezeket senki nem mondja el (vagy mi nem figyelünk ezekre), én azt hittem, csak nőni fog a hasam, hízom és a végén nehéz lesz mozogni.
De most, így 28 hetesen is annyi minden nyűgöm van, hogy felsorolni sem tudom. Most a legújabb, hogy estére már nagyon feszül a hasam és le kell feküdnöm. Meglátjuk meddig bírok még dolgozni.
Bár édes teher...de akkor is teher. :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!