3. -ik babájukat váró anyukák/kismamik! Nektek is hamarabb kezdett nőni a pocitok?
Én a 10-ik hétben járok,de már kismamanacit kell vegyek.
Látható már a terhességem:)
Ti hogy vagytok ezzel?
Nekem is nagyobb mit az előző 2babával:-)
Én 12hetes vagyok.Engem is szorítanak a nadrágok már:-)
Jó egészséget,boldog baba várást és had'nőljön az a poci:-D
Nektek i boldog babavárást!
Örülök,hogy akkor ez természetes:)
Persze,had nőjjön csak!!!:)))
Szia!15+5 hetes vagyok.
Figyelj én most direkt a Te kedvedért lemértem a pocimat a köldök magasságában egy mérőszalaggal:98cm az átmérő.
Na? Másnak 7 hónaposan ekkora a pocakja.Én 9 hetesen vettem először kismamanadrágot azóta kellett vennem másikat mert olyan rohamosan nő a pocakom.
Az előző gyermekeimnél ennyire látványosan nem nőtt.
Kedves Utolsó!
Köszönöm,sokat segíttél!
Nekem meg most a 10-ik héten 93cm.Az első védőnői talin még csak 88 cm volt,akkor voltam 5hetes.
Nem tudom ez mennyire norális????
Szia a 98cm-es kismama vagyok:) :)
Szerintem tök normális,én legalábbis örülök,hogy megnéznek a terhesgondozóban,mert azt hiszik már a harmadik trimeszterben járok:)
Amíg a babák jól vannak,addíg nincs baj.
Lemérem szülés elött is oké? :)
Akkor oké!:)))
Hát neke meg a nagyobbik lányom mondta,hogy minden hónapban lefotózza,és tegyem el,majd mikor a pici megszületik azzal is lefotóz:)
Így lehet látni,hogyan és mennyie nő a pocakom!
Bár én is úgy vagyok ezzel,hogy az első terhességemnél csak úgy 3,5-4 hónaposan kezett nőni a hasam,a 2-ikkal meg a kb:3 hónaposan most meg ilyen korán????:)))
Nem zavar,tök jó!
Már van aki símogatja is:)De nem mindenkinek engedem meg!!!
Ti?
Jaj ne is mondd!Mindenki simogatni akarja,én meg irtózom tőle:S Persze a családnak lehet sőt kötelező is!:))
Én élvezem a nagy pocakot,képzeld a terhesgondozóban beszélgettem egy csajjal,kérdezte hány napom van még hátra:))Mondtam,hogy nem napok hanem minimum 5 hónap!Nem hitte el.Volt aki azt kérdezte nem-e ikrek:))
Bár érdekes,mert a 12 hetes genetikai UH-n hatalmas volt a baba.CRL:80mm!!!!!
A gyerekeim meg úgy 54mm körül voltak ebben az időben.Mondta is a doki,hogy nagyon szépen és gyorsan fejlődik.
Elszámolva nem lehetek mert a mensi szerint 15+6 vagyok ma,és pontosan tudom a fogantatás napját.Szóval lehet ilyen nagy baba lesz de lehet egyszer csak leáll a gyors ütem és normál méretű újszülött lesz.
Amúgy szépen mozog,piciket rugdos,érzem Őt a 13 hét vége óta!
Te hogy érzed magad?
Hallod,ez nem semmi:)))80mm-es?
Jó nagy baba lesz,de lehet tényleg beáll majd az "átlag"hoz:)Örülj,hogy egészséges!!!!
Kíváncsi leszek nekem mekkora fog lenni a 12-ik heti uh?De csak 2 hét múlva megyek,mert sak akkor töltöm.
Várom már,hogy mozogjon!
Milyen érzés volt mikor megmozdult?De jó korán kezdted hallod érezni!Bár ha ekkor a baba:)Húú,csak ki ne rúgja majd az oldaladat:)
Lhete,hogy nekem is hamarabb lesz majd érezhető,mert a 3-ik terhességem ez valahogy más...minden olyan gyorsan történik,nem?
Majd ha meyek a 12-ik hetire gondolok rád,hogy összehasonlíthasam a babáink méreteit:)
Amúgy mikorra vagy kiírva?Mert hogy hamarabb szülsz mint én az tuti!!!Én nov.16-ra--após szülinapjára:)
Megkérdezhetem melyik megyei vagy?Én Békés m-i vagyok...
Vigyázz magadra/magatokra!!!
Szia!
Én Komárom megyei vagyok.
Október 1 a papír szerinti kiírás de én érzem,hogy szeptemberben meglesz.Valahogy érzem.
A két másik gyerekemmel a 16 héten éreztem először mozgolódást.
Hogy milyen?Hiszen emlékszel:))
Nagyon furcsa nagyon érdekes nagyon jó:)
Olyan mintha valami rezegne odabent vagy buborékolna.
Össze vissza érzem egyébként van mikor egész nap semmi és este amikor lefekszem akkor érzem.Van hogy napközben többször is.
Vannak fájdalmatlan megkeményedéseim is,ez is ismerős ugye? :)
Képzeld,a hányingerem még mindíg megvan!!Úgy unom már...
Rengeteget pisilek,és csak a sósat kívánom.Bár szeretek nassolni is,jaj a csokik...Eddíg 2 kilót híztam,úgy ruhával együtt ahogy mért a védőnő.Tehát ruha nélküli mérésnél szerintem semmi hízás nincs tulajdonképp:)
Ez a has növekedés meg hát érdekes,hatalmas pocim van.Ez meglepő mert nem volt ilyen eddig.
Szoktam picit görcsölgetni is,és a mensi szerű fájdalom is megvan még.
Drukkolok neked a 12 hetes UH-ra én most megyek babamoziba,hogy megmondják a nemét:)Tudom ilyenkor még nem az az igazi formás pofijuk van,de nagyon kíváncsi vagyok lány vagy fiú:))
Aztán lesz a 18 hetes kötelező UH.
Most megyek AFP vérvételre is,remélem ott sem lesz gáz.
Megy az idő nem?Még most teszteltem pozitívat és most már lassan félidős leszek:)
Írjál ám még,vigyázz magatokra:))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!